Honvéd - Fehérvár 4:0 (0:0) '96-os

2008.05.31. Goldball-pálya

Honvéd: Szilágyi G - Bíró T, Solt P, Hajdu P, Kamarás A - Tóth K (Lombos R 47') Gavrea E (Göblyö D 35') Major M - Gere Z (Dékány T 40') Pándi B, Pintér N

G: Hajdu P 58' Pándi B 63' Pintér N 68' 70'

A csapat úgy kezdte a meccset, ahogy az elő van írva: rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, gólhelyzetek sorát alakítottuk - és hagytuk ki. Úgy látszott, hogy az elpuskázott lehetőségek megbosszulják magukat, mert egy idő után a csapat kezdett elkedvenetlenedni, és "leült" a játék. Már-már úgy nézett ki, hogy gólképtelenek maradunk, amikor 12 perccel a vége előtt érkezett Hajdu Patrik, aki egy gyönyörű egyéni akció után megszerezte a vezetést. Ezután megélénkült a játék, ellenfelünk is igyekezett egyenlíteni, kapusunk kétszer is bravúrral hárította a kísérleteket. Szerencsére mi sem ültünk le, mentünk tovább rendületlenül, helyzeteket alakítottunk ki és sikerült is megduplázni előnyünket. Ekkor dőlt el a meccs, a hátralévő 6-7 percben már kedvünkre játszhattunk, és formás támadásokat vezetve tovább növelhettük előnyünket.
Örömteli, hogy az elmúlt hetek kisebb mélypontja után újra motíváltan és hatékonyan tudtunk futballozni, ám az tény, hogy ezt a meccset hamarabb is el lehetett volna rendezni, elkerülve a "felesleges" izgalmakat. Természetesen azért így is jár az elismerés minden pályára lépő játékosnak!!!

Kiss Zoltán és Bernáth Tamás - edzők

2008-06-04 13:44:28


Bejelentkezés

Elfelejtettem...