LIGA BAJNOKSÁG '99 GYÖNGYÖS

A hétvégén (2008.06.22) került megrendezésre Gyöngyösön '99-es korosztályban a Liga bajnokság következő, egyben utolsó fordulója az Umbro Kupa.
A kitűnő, napsütéses időjárást csak az iszonyú hőség árnyékolta be egy kicsit. A meghívott 12 csapat nagyban hozzájárult a torna színvonalas lebonyolításához.
Résztvevő csapatok: Gyöngyös, Hatvan, Budatétény, MAC, Bp. Honvéd, Tápiószecső, Goldball, FTC, UTE, Debreceni Loki, Pásztó, Ikarusz.
A torna kiírása alapján két csoportban körmérkőzésekre került sor, így minden csapat 5 csoport-mérkőzést játszott.
Csapatunk az első meccsén egy szabadrúgás góllal szerezte meg a vezetést, azonban – szokásos módon – a kidolgozott helyzetek kihasználatlanul maradtak. Így az ellenfelünk a Tápiószecső csapata a második félidőben két góllal fordítani tudott. Ezt követően a MAC elleni 3-0, és a Hatvan elleni 3-1 megfelelt a csapatunktól elvárható eredménynek. Következett a Debreceni Loki elleni mérkőzés, ahol a saját kapuja elé beszorított Debrecennek nem sikerült gólt rúgnunk, így az eredmény 0-0. A kupa speciális szabályai szerint büntetőpárbajra került sor, melyet sikeresen megnyertünk. A csoportban az utolsó mérkőzésünket az FTC csapatával játszottuk. A meccs elején sorra alakítottuk ki a helyzeteket, azonban nem sikerült gólra váltani, mely megbosszulta önmagát, és – szerintem hibás bírói döntést követően – az FTC megszerezte a vezetést és ezzel a győzelmet is. A kupa speciális szabályai szerint csoport-harmadikként az 5-6. helyért játszhattunk az Ikarusz csapatával. Ezt a mérkőzést magabiztos játékkal 3-2 arányban megnyertük.
Mérkőzéseinken 4 győzelmet és 2 vereséget értünk el, melyek során összesen 10 gólt szereztünk és 5 gólt kaptunk. Ez a teljesítmény a 37 fokos hőségben a torna ötödik helyezéséhez volt elegendő.
Az idény elején, kiírt nyolc csapat részvételével megrendezésre került, őt különálló kupából álló mérkőzés sorozat, a Liga Bajnokság összesítésére és eredményhirdetésére is itt került sor. Az összesítés alapján három kupagyőzelemmel, egy második és egy ötödik helyezéssel a LIGA BAJNOK a csapatunk, a Goldball lett.
A mérkőzés sorozaton mutatott teljesítmény alapján a Liga Bajnokság legjobb kapusa Róka Krisztián, a legjobb hátvédje Györkő Bálint lett. A bajnokságban mutatott kiegyensúlyozott teljesítménye alapján a Goldball legjobb játékosa Horváth Kevin lett. Azt gondolom, hogy az idényben mutatott teljesítménye alapján Strkács Pétert, Bükös Nándort és Gelencsér Bencét is ki kell emeljem.

Eredmények:
Tápiószecső-Goldball 2-1
MAC-Goldball 0-3
Hatvan-Goldball 1-3
Debreceni Loki-Goldball 0-0 (0-2)
FTC-Goldball 1-0
Ikarusz-Goldball 2-3

Csapatunk összeállítása:
Róka Krisztián(1), Györkő Bálint, Bükös Nándor, Sztrkács Péter(2), Horváth Kevin(4), Gelencsér Bence (2), Szepesi Patrik, Rózsás Gyula, Szabó Richárd(1), Brindzik Tamás
2008-06-22 21:17:15


Bejelentkezés

Elfelejtettem...