'99 torna

A hétvégén (2008.08.30.) került megrendezésre Halásztelken '99-es korosztályban a Német Ferenc emlékére megrendezett torna.
A kitűnő, napsütéses időjárást csak az iszonyú hőség árnyékolta be egy kicsit. A meghívott 10 csapat nagyban hozzájárult a torna színvonalas lebonyolításához.
Résztvevő csapatok: Budatétény, Tápiószecső, Goldball, Ikarusz, Vasas, RTK, Siófok, Vecsés, Dunaújváros és a házigazda CsHC.
A torna kiírása alapján két csoportban körmérkőzésekre került sor, így minden csapat 4 csoport-mérkőzést játszott.
Csapatunk az első két meccsén kiváló teljesítménnyel, helyenként szép focival győzte le a Siófok (6-0) és a Tura (volt Tápiószecső) csapatát (7-0). Következett a harmadik mérkőzés, melyet megnyertünk ugyan az RTK (2-0) ellen, azonban a mérkőzés során csapatunkon a fáradtság és a dekoncentráltság jelei mutatkoztak. A csoportunkban az Ikarusz csapatával játszottuk a következő mérkőzést, mely során a megszerzett két gólos vezetést nem sikerült megtartanunk, így a mérkőzés végeredménye 2-2 lett.
A leírtak alapján 10 ponttal és 17-2 gólaránnyal, csoport elsőként mentünk tovább.
Következett a Vasas elleni mérkőzés, ahol a kezdeti bizonytalanságokon átlendülve, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, melyeket azonban nem sikerült gólra váltani. Így a saját kapuja elé beszorított Vasasnak nem sikerült gólt rúgnunk, tehát az eredmény 0-0. A torna szabályai alapján büntetőpárbajra került sor, melyet sajnálatos módon két kihagyott büntetővel elveszítettünk.
A 3.-4. helyért játszhattunk a Tura (volt Tápiószecső) csapatával. Ezt a mérkőzést magabiztos játékkal 4-1 arányban megnyertük.
Mérkőzéseink mérlege tehát, 4 győzelem, 1 döntetlen, és 1 vereség (büntetőkkel). A 6 mérkőzésünk során összesen 21 gólt szereztünk és 2 gólt kaptunk. Ez a teljesítmény a torna harmadik helyezéséhez volt elegendő. A torna legjobb játékosa Györkő Bálint lett.
A csapatunkból a tornán mutatott teljesítménye alapján ki kell emelnem: Györkő Bálintot, Horváth Kevint, Mohácsi Márkot.

Csapatunk összeállítása:
Róka Krisztián, Györkő Bálint (2),Mohácsi Márk, Molnár Adrián (1), Sztrkács Péter(4), Horváth Kevin(7), Szepesi Patrik (4), Rózsás Gyula (2), Tusor Dominik (1), Barta Gábor, Molnár Zsombor

Eredmények:
Goldball-Siófok 6-0
Goldball-Tura 7-0
Goldball-RTK 2-0
Goldball-Ikarusz 2-2
Goldball-Vasas 0-0 (1-2)
Goldball- Tura 4-1
2008-08-31 12:42:53


Bejelentkezés

Elfelejtettem...