'99 Goldball-Gyöngyös 5-1 (4-1)

2008.09.07. 10.00 Goldball pálya

Goldball:
Rácz Roland, Róka Krisztián, Mohácsi Márk, Molnár Adrián, Barta Gábor, Györkő Bálint (1), Sztrkács Péter, Horváth Kevin (1), Gelencsér Bence (3), Szepesi Patrik, Rózsás Gyula, Molnár Zsombor

A találkozóra gyönyörű napsütéses időben került sor. A nagy meleg ellenére nagyon jó, változatos és nagy iramú mérkőzést játszottak a csapatok.
Az első harminc percben magunkhoz ragadva a kezdeményezést és kihasználva a lehetőségeinket sikerült egymás után háromszor is betalálnunk az ellenfél kapujába. Elöszőr a 3. percben Györkő Bálint, majd a 4. percben Horváth Kevin és a 11. percben Gelencsér Bence is betalált (3-0).
A 22. percben egy pontrugás során az egyik játékosunk rossz védekezése miatt a Gyöngyös szépített (3-1).
A 29. percben Gelencsér Bence nagyszerű gólja állította be a félidei eredményt (4-1).
A szünetet követően csapatunk fáradtnak tünt, gyakran átengedte a kezdeményezést az ellenfelünknek. A kissé szétszakadt mezőnyben csapatunk a kidolgozott helyzeteit nem tudta értékesíteni. Majd a 70. percben egy baloldali akciót követően Gelencsér Bence harmadik találatával beállította a mérkőzés végeredményét: 5-1.

A mérkőzésen mutatott kiváló teljesítménye miatt több játékost is ki tudok emelni: Barta Gábor, Molnár Adrián és Gelencsér Bence.
A találkozó legjobb hazai játékosa Mohácsi Márk volt.
Sajnos több játékosunk is önmagához képest alul teljesített.
Összességében gratulálok a csapatunknak.
2008-09-07 13:34:12


Bejelentkezés

Elfelejtettem...