Kikaptunk, de 10 emberrel is küzdöttünk!

Kezdőcsapat: Velezdi Ákos, Molnár László, Csoszánszky Miklós, Jánosi Jenő, Hermann Tamás, Gál Sándor, Faliszek Norbert, Sztakó János, Veres Ferenc, Wachutka Zoltán

Október 4-én a Goldball tartalékcsapata a Pesterzsébeti pályára látogatott, hol nehéz küzdelmet vívtak a hazai csapattal, s végül 3:1-re kikaptak.

Csapatunk a sok sérülés és az influenzajárvány miatt tíz emberrel állt fel, s ez meg is látszott az első húsz perc során. A labda alig jutott el az ellenfél térfelére, sokszor csak a kiváló védőmunka és kapusunk, Velezdi Ákos bravúrjai mentették meg a Goldball csapatát a góltól. Egy gyönyörű megindulásból azonban a 24. percben vezetést szereztünk. A korábban többször is lesre futó Faliszek Norbert egy kiváló átadás után az ellenfél védőit lehagyva célba vette a kaput. Első rúgásába a kapus még beleért, de a labda szerencsésen pattant, s az ismétlés a hálóban landolt.

Sajnos az Erzsébet csapata még ebben a félidőben kiegyenlített, s az első játékrész zárásaként egy bírói hiba is sújtotta csapatunkat, hisz egy gyors megindulás után a partjelző zászlaja nem, de a játékvezető sípja kirúgást jelzett, annak ellenére, hogy a labda bőven a játéktéren gurult még.

A második félidő aztán az erzsébeti csapatnak kedvezett, hisz az eleve emberhátrányban játszó Goldball csak részben bírta tartani az iramot a cserékkel is frissített hazaiakkal. Voltak ugyan szép megmozdulásaink, de a fáradtság miatt további két gólt kaptunk, s még egy sárgalapot is kiosztottak csapatunk játékos-edzőjének, Wachutka Zoltánnak, ki számon kérte a játékvezetőn a sorozatosan befújt kérdéses szabálytalanságokat, és egyéb vitatható döntéseket.

A mérkőzés lefújása után játékosaink fáradtan, néhányan kisebb sérülésekkel bajlódva jöttek le a pályáról, hol 3:1-re kikaptak, de míg az ellenfél tíz mezőnyjátékossal és két cserével focizott, addig nálunk a jó teljesítményt nyújtó kapusunkon kívül csak kilencen passzolgattak.

Bár kikaptunk, panaszkodni és szégyenkezni nincs okunk, csapatunk helyt állt, s a körülményekhez képest jól játszott.
Gribek Dániel
2008-10-06 12:29:57


Bejelentkezés

Elfelejtettem...