KUPAGYŐZELEM KISPESTEN

Szombaton (2008.10.11) került megrendezésre Kispesten a Bozsik-stadionban '99-es korosztályban a Tichy Lajos Emlékkupa. Sajnos a torna lebonyolításáról semmilyen versenykiírást nem kaptunk, ráadásul a klub honlapján tévesen jelent meg az információ miszerint 30x40 m-es pályán 5+1-ben kerül lebonyolításra. A nehézkes előzmények ellenére nyolc csapat részvételével kiváló körülmények között, gyönyörű napsütéses időben került lebonyolitásra a torna. Résztvevő csapatok: FTC, UTE, SZAC, Vasas, Balassagyarmat, Bp. Honvéd, III.ker.TTVE, Goldball.
A torna kiírása alapján két csoportban körmérkőzésekre került sor, majd a csoportelsők a csoport másodikokkal keresztbe játszottak. Így minden csapat 5 mérkőzést játszott.
Csapatunk a kezdeti nehézségeken túl téve magát a torna alatt folyamatosan javuló teljesítményt mutatott. Így a csoportból másodikként tovább jutva a döntőben ismét az FTC-vel kerültünk szembe, ahol egy jó első félidőt követően elfáradva sikerült a megszerzett előnyt megtartani.

Eredmények:
Goldball – UTE 4-0
Goldball – FTC 0-2
Goldball – SZAC 2-1
Goldball – III.ker.TTVE 7-0
Goldball – FTC 1-0

Mérkőzéseinken négy győzelmet és egy vereséget értünk el, melyek során összesen 14 gólt szereztünk, és 3 gólt kaptunk. Ez a teljesítmény elegendő volt a tornagyőzelemhez.

A torna legjobb játékosa Horváth Kevin lett.
A mérkőzéseken mutatott kiváló kapus teljesítménye alapján a csapat legjobb játékosa Róka Krisztián , valamint a tornán mutatott kiegyensúlyozott teljesítménye alapján a Goldball további erősségei Szabó Richárd, Györkő Bálint és Sztrkács Péter voltak.

Csapatunk összeállítása:
Róka Krisztián, Györkő Bálint (2), Bükös Nándor, Sztrkács Péter, Horváth Kevin (3), Gelencsér Bence (2), Szabó Richárd (1), Molnár Adrián, Mohácsi Márk (1), Barta Gábor, Varga Balázs (5)2008-10-11 23:21:14


Bejelentkezés

Elfelejtettem...