Parádés meccsen döntetlen a Honvéddal

Rangadót játszottunk a hétvégén. Saját korosztályú csapat volt az ellenfelünk és egy remek mérkőzést produkáltak a fiúk. Pedig nagyon nehezen indult a találkozó csapatunknak. A harmadik percben egy távoli szabadrúgást beíveltek a kapunkba a honvédosok, mert szegény Bene Máté belenézett a napba és semmit nem látott a labdából. 5 percre meg is zavarodott a csapat, de aztán magunkra találtunk és fokozatosan átvettük a játék irányítását, ami góllá érett a 27. percben.
Olyan gyönyörű gólt szereztünk, hogy a kilátogató felnőtt játékosok is csak csettinthettek utána. A gól története: Katz Balázs felpasszolta a labdát egy labdakihozatal után a centerünknek (Kolozsvári László), aki a félpályánál helyezkedett egy kicsit a jobb oldalunknál, „kitette az evezőket” és kifelé lefordult, ekkor már a baloldalról Galambos Gergő elindult keresztbe a védők mögé, Laci pontosan odaívelte elé és Gergő eltolta a labdát a védő és a kapus között és a hálóba gurított. Ritkán látható szép gól volt.
A gól teljesen összezavarta ellenfelünket és még több lehetőségünk volt, de azokat már nem tudtuk gólra váltani. A második félidő is remek játékot hozott mindkét csapat sokat tett a győzelemért, ellenfelünk kapufáig is jutott, de maradt a döntetlen. Így a Honvédosok már nem 100%-os teljesítménnyel állnak és nekünk is jót tett az önbizalmunknak a mutatott játékunk.

2008-10-12 09:12:44


Bejelentkezés

Elfelejtettem...