Goldballos kapus a Fradiban

Pénteken egy újabb Goldballban nevelődött játékosunk került be nagy múlttal rendelkező, híres, profi csapatba. Megyeri Balázzsal négy évre kötött szerződést a Ferencvárosi Torna Klub, írja a 100% Fradi.

A fiatal kapus 1995-től 2003. augusztusáig játszott a Goldballban, hol elegendő tudást és tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy mostani csapatához, az FTC-hez kerüljön, onnan pedig az angol Bristol Cityhez.

Az angliai kirándulás után most ismét zöld-fehér mezben léphet pályára, hisz azon a Liga Kupa mérkőzésen, melyen 2-2-es döntetlent ért el a Fradi a Bp. Honvéd otthonában, meggyőzte a csapat vezetőit, s azok négy évre leszerződtették.

S hogy miként lett jó kapus a 18 éves Balázsból?

Legelső mérkőzésén - mikor 5 éves lehetett - beállt a kapu elé, hárított egy nagy rúgást. Labdával a kezében indította volna csapattársait, a játékszer azonban kicsúszott a szorításából, s átgurult a gólvonalon. Mindezek után a fiú édesapja az edzőhöz fordult; "Így akarsz te kapust faragni belőle?". A válasz pedig csak annyi volt, hogy "ilyenekből lesznek a legjobb kapusok!"...Megyeri Balázzsal a jövő héten interjút is készítünk, melyet meghallgathatnak a Goldball honlapján.
Gribek Dániel
2008-10-18 13:34:18


Bejelentkezés

Elfelejtettem...