A focit gólra játszák - Újpesti szerencse a Goldball pályán

Bár több helyzetünk volt, jobban küzdöttünk, a szerencse nem a mi oldalunkra állt, s október 18-án a Goldball '99-es csapata hazai pályán két góllal kikapott az Újpesttől.

A mérkőzés háromnegyed ötkor kezdődött a Goldball pályán, az első rúgást mi végezhettük el a játéktér közepén. Sajnos az ellenfél már a 10. percben megszerezte a vezetést Laczkovics Martin kapu elől elvégzett szabadrúgásával. A lövés tökéletesen sikerült, kapusunk nem tudta hárítani, így hátrányból folytattuk a mérkőzést.

A gól után fiataljaink mindent megpróbáltak, hogy kiegyenlítsenek, helyzetek egész sora következett, de a szerencse nem állt mellénk. Kapufánk volt bőven, gólunk egy sem, mikorra a bíró sípja az első félidő végét jelezte.

A második játékrész képe is hasonlóra sikeredett. A goldballos fiúk futottak, küzdöttek, helyzeteket alakítottak ki. A szögletek is leginkább az Újpest kapuját veszélyeztették, olyannyira, hogy az egyik kapura csavart lövést a hálóőr szinte hárítani sem tudta, de itt is csak a szerencsétlenségnek köszönhető, hogy a labda nem volt teljes terjedelmével a vonalon túl.

Mindezek előtt azonban az újpestiek juttatták másodjára is hálóba a játékszert egy kiváló indítás, és egy védőhiba után. Kristóf Martinnak az 55. percben kellett ezeket kihasználnia, s máris két góllal vezettek a vendégek.

Hiába küzdöttek azonban '99-eseink, gól nem született több, így a mérkőzés végeredménye 0:2 lett. "Ezt gólra játszák..." - mondta Rónai Szabolcs, a csapat edzője a mérkőzés utáni interjúban, mely alább meghallgatható. A csapat vezetője Gelencsér Bencét emelte ki, mint a mérkőzés legjobbja, de több fiatalját is megdicsérte.

Interjú az edzővel, Rónai Szabolccsal:Videó hamarosan!
Gribek Dániel
2008-10-19 15:39:33


Bejelentkezés

Elfelejtettem...