Izgalmas meccs, szép győzelem! (+Képek és interjúk)

Sok helyzet, stabil védelem, kiváló kapusteljesítmény, két hasonló képességű csapat. Ez jellemezte az október 26-án megrendezett Goldball-Hidegkút mérkőzést, melyet a '98-as csapat ügyes fiataljának, Kolozsvári Lászlónak köszönhetően 1:0-ra nyertünk meg.

Két hasonló képességű csapat mérte össze tudását vasárnap fél kettőtől a Goldball '94 FC pályáján. '98-asaink kitettek magukért, már az első percekben irányították a mérkőzést, s több helyzetünk is volt, miközben az ellenfél csak ritkán került kapunk elé. Hatalmas kapufák, szép passzok, masszív védelem jellemezte fiúkat, majd az első játékrész vége felé a Hidegkút is kapufára rúgta a labdát. Ezek után egy kicsit észhez tért az ellenfél csapata, s az utolsó öt percben főleg ők támadtak, védőink azonban folyamatosan helyt álltak.

A második játékrész elején folytatódott az előző félidőben is említett kisebbfajta nyomás kapunk előtt, de folyamatos kontrákat vezetve többször is helyzetbe kerültünk. Végül a 23. percben egy gyönyörű indítás után Kolozsvári László szerezte meg az első gólt, mellyel megszereztük a vezetést.

A gólöröm után már csak koncentrálni kellett, s figyelni az ellenfél támadásaira. A Hidegkút a gól után is többször megközelítette kapunkat, sőt néha veszélyeztette is azt, de kapusunk magabiztosan állt a gólvonalon. Ugyanezt mondhatjuk el az ellenfél kapusáról is, hisz a második félidő végén is több veszélyes helyzetet alakítottunk ki.

Összességében egy nagyon jó, és nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk, s a három pontot is elhoztuk. Csak így tovább fiúk!

Wachutka Zoltán, a csapat edzőjének értékelése, és a gólszerző, Kolozsvári László véleménye a képekből összeállított videó alatt meghallgatható!

Gribek Dániel
2008-10-26 18:43:08


Bejelentkezés

Elfelejtettem...