Honvéddal közös csapataink elmúlt hete

Négy, Honvéddal közös csapatunk az elmúlt héten is játszott mérkőzéseket, méghozzá a Fradival a Goldball pályán, és a Kazincbarcikával idegenben.

'94-eseink szombaton léptek pályára a Kazincbarcika ellen, hol 0:2-es győzelmet arattak vendéglátóik felett. Első gólunk szerzője Prosser volt, míg a másodiké a skót Thony. A mérkőzést a kiváló talajú stadionban bonyolították le, hol végig mi irányítottuk a mérkőzést, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki - mondta el Bordán Csaba, a csapat edzője. Értékelésében hangsúlyozta, nem várt mást csapatától, győzni mentek le Kazincbarcikára.

A '94-esekkel megegyező helyszínen és ellenféllel mérkőztek meg a '96-osok szombaton. Sajnos az eredmény azonban nem volt olyan fényes, mint a két évvel idősebbeknél, hisz míg nálunk Pintér Nikola lőtt egy gólt, addig a Kazincbarcika négyszer is betalált a kapunkba. Az elején viszonylag gyorsan gólt kaptunk (4. p), ami meghatározta a mérkőzés alakulását, futhattunk az eredmény után - mondta el Bernáth Tamás. Futottunk, s el is csíptük, hisz hamarosan sikerült kiegyenlítenünk. Nem sokáig örülhettünk azonban, s a végén a pályát négy kapott, s csak egy rúgott góllal hagyhattuk el. Az edző a gólszerzőt, Pintér Nikolát emelte ki, mint a csapat legjobbja.

A '97-es közös csapatunkhoz a Fradi látogatott el még szerdán, hol egy számunkra szerencsétlen 3:3-as döntetlent tudott kiharcolni a vendégcsapat. Az elején két góllal vezettünk, mikor egy szabadrúgásból a pálya rossz minősége miatt gólt szerzett a Ferencváros. A kapus előtt a labda váratlanul irányt változtatott, s melléről rossz helyre pattant ki, amit értékesített az ellenfél. Mindezek után vezettünk 3:1-re is, de további két pontrúgás értékesítéséből a mérkőzés végére kiegyenlített az Fradi. Jobbak és meggyőzőbbek voltunk, mint a Ferencváros, de a végére sajnos elcseréltük magunkat - mondta Erdei Károly, a csapat vezetője. Hozzátette, a fiúk jó úton járnak, hisz rendkívül veszélyes helyzeteket alakítottak ki.

A tréner a két középső védőt, Major Mátét és Csizmadia Tamást, valamint két gólunk szerzőjét, Adamcsek Mátét emelte ki, mint a csapat legjobbjait.
Gribek Dániel
2008-10-27 17:58:38


Bejelentkezés

Elfelejtettem...