Hét gólos győzelem a Szolnok ellen

Hét nullás győzelmet aratott Honvéddal közös '94-es korosztályú csapatunk itthon a Goldball pályáján. Bár az első félidőben helyzetkihasználásunk gyenge volt, s csak egy gólt tudtunk rúgni, a második játékrészben további hat találatot szereztünk.

Az első félidőben már látszott csapatunk fölénye. Míg a Szolnok alig jutott el kapunkig, mi folyamatosan tüzeltük, megközelítettük az ellenfél hálóját.

Rögtön a 6. percben egy hatalmas kapufát is rúgtunk. Szalagyi bombáját a kapus csak a felső lécre tudta továbbítani, onnan pedig kifelé pattant a játékszer. Egészen a 16. percig kellett végül várnunk, hogy megszülessen az első gól. Prosser gyönyörű visszapassza után Borgulya István szerezte meg a Goldball-Honvédnak a vezetést.

Az első félidőben folyamatosan az ellenfél kapuja előtt volt a labda, a Szolnok még a középpályára is csak ritkán jutott el, helyzeteinket azonban nem tudtuk értékesíteni.

A második félidőben aztán magára talált csapatunk, s hat gól is született, miközben a mi kapusunknak nem akadt dolga. A csapat második gólját Kapcsos Norbert szerezte a 6. perc tájékán, majd a török Sinan is betalált a hálóba.

Lázár Benedek a 17. percben lőtte negyedik gólunk, majd egy hatalmas kapufa következett.

Fiaink folyamatos nyomás alatt tartották a szolnoki kaput, s a 35. percben ismét Kapcsos rúgott gólt. Ugyancsak duplázott Sinan is a 38. perc körül, s az utolsó percben a csapat legjobbjának választott Cseke Benjamin szerezte meg hetedik gólunkat.

Bordán Csaba, edző értékelése:Cseke Benjamin, a mérkőzés legjobbja:

Gribek Dániel
2008-10-31 19:23:15


Bejelentkezés

Elfelejtettem...