Hat rúgott, egy kapott gól

A '96-os Goldball-Honvéd a mai napon 6:1-re győzte le a Budapestre látogató szolnokiakat.


Sok olyan pillanat volt a mérkőzés alatt, mely igencsak emlékeztetett a két órával előbb megrendezett, '94-esek küzdelméhez, hisz az első félidőben nagyon sok kihagyott helyzetet sorakoztatott fel csapatunk. Végül Bíró Tamás szerezte meg csapatunknak a vezetést.

A második félidőben aztán mintha kicserélték volna csapatunkat - már ami a helyzetkihasználást illeti -, hisz ötször is hálóba juttattuk a labdát. A játékrész felénél újra Bíró Tamás rúgta kapu felé a labdát, s a kapus nem tudta hárítani a lövést, majd a múlt heti mérkőzés egyetlen gólszerzője, Pintér Nikola vette be az ellenfél kapuját.

A gól után újabb középkezdés következett, mely után másodperceken belül szépített a Szolnok, így mintegy két percen belül, három gól is esett.

3:1 után aztán újra Pintér Nikola rúgott gólt, majd Pándi Bence is felírta magát a góllövők listájára. Végül aztán újra Bíró került a kapu elé, s mesterhármassal zárta az izgalmas mérkőzést.

Bernáth Tamás, a csapat edzője elmondta, fiai idegesen játszottak az első félidőben, de ezt le tudták vetkőzni a második játékrészre.

Képek, és Bíró Tamással, a mérkőzés legjobbjával készített interjúnk:

Gribek Dániel
2008-10-31 21:13:42


Bejelentkezés

Elfelejtettem...