Hoztuk a kötelezőt (+Videó)

Három gólos győzelemmel ért véget '98-as goldballosaink küzdelme a Szent Pál Akadémia ellen. Két gólszerzőnk közül Kolozsvári László rúgott kettőt, egyet pedig Ladányi Dániel.

Érdekes mérkőzésen vagyunk túl ismét. No, nem a játék volt érdekes, inkább az ellenfél. Vendéglátónk, a Szent Pál Akadémia elsődleges taktikája az volt, hogy a labdát, amint megszerezték, az oldalvonalon túlra irányítsák. A furcsa stílust képviselő edző többször volt a pályán, mint egyes beállított cserejátékosok, s bár sündisznóalakzatot vettek fel, így is három gólt tudtunk szerezni.

Az első félidőben fiaink kicsit álmosan játszottak, lassú passzolgatás után csak aránylag ritkán kerültünk veszélyes helyzetbe, s ezeket sem sikerült kihasználnunk.

A második félidőben azonban felébredt a '98-as Goldball csapat, s folyamatosan támadtunk, az ellenfél még annyira sem tudott közelébe kerülni a mi kapunknak.

A 9. perc tájékán végül nem tudtak szabályosan megállítani minket, s 11-es rúghattunk. Új frizurával Kolozsvári László, a múlt heti mérkőzés egyetlen gólszerzője állt fel a kapuval szemben, s higgadtan szerezte meg a vezetést csapatunknak.

A középkezdés után pedig ismét Kolozsvári villant, s a védőket lehagyva kettőre növelte előnyünk.

Az ellenfél egyetlen veszélyes helyzetét hárítottuk egy gyönyörű becsúszással.

A mérkőzés végén, néhány perccel a második félidő lefújása előtt aztán egy nagy zűrzavar keletkezett az ellenfél kapujának előterében, melynek zárásaként Ladányi Dániel juttatta hálóba a labdát.

A mérkőzés lefújásakor végül 0:3-ra végződött a meccs a bajnokság jelenleg utolsó előtti helyen álló csapata ellen, s bár valószínűleg sokan több találatot reméltek a kétszer 35 perc alatt, az ellenfél begubózása a kapu elé, s focigyilkos "játékuk" csak ennyit engedett meg.

Wachutka Zoltán értékelése:Kolozsvári Lászlóval készített interjúnk:Rövid videó néhány izgalmas pillanatról, és az első, valamint a harmadik gólról:

Gribek Dániel
2008-11-02 11:41:04


Bejelentkezés