Újabb győzelem a '98-asoknál!

Kiváló mérkőzésen két rúgott és egy kapott góllal győztük le az Ikarus csapatát idegenben. Gólszerzőnk Ladányi Dani és Kolozsvári Laci volt, de a csapatból többeket is kiemelt az edző.


Wachutka Zoltán, a csapat trénere elmondta, nagyon jól játszottak a fiúk, több helyzetet dolgoztak ki, melyből sajnos csak kettőt sikerült értékesíteniünk. A mérkőzés nagy részén a Goldball irányított, s így szerezhettük meg a három pontot.

Az első félidő hetedik percében egy gyönyörű góllal kezdtünk. Veres Peti mélységi átadása után Katz Balázs került szembe a kapussal, ám egy rossz döntés következtében a hálóőr még éppen menteni tudott. A kipattanót aztán Kolozsvári Laci rúgta át a gólvonalon.
 
Folyamatos támadások közepette aztán a 22. percben felzárkózott az Ikarus. Egy kis figyelmetlenség miatt az ellenfél játékosa egy előre vágott labdát átvéve talált kapuba.
 
A második félidőben is komoly nyomás nehezedett az Ikarus kapujára, melynek meg is lett a következménye, hisz egy szögletet követően Ladányi Dani szerezte vissza a vezetést csapatunknak.
 
Wachutka Zoltán elégedett csapatával, főleg, hogy az Ikarus ebben az idényben megverte a Honvédot is 2:1-re, mely csapat jelenleg a második helyen tanyázik.
 
Játékosai közül kiemelte a Krajczár testvéreket, Bratoveanu Andreast, Kubanek Richárdot, Katz Balázst, Kolozsvári Lászlót, Daruka Dominiket, Horváth Krisztiánt és Ladányi Dánielt is.
 
Szép volt fiúk!
Gribek Dániel
2008-11-09 13:37:31


Bejelentkezés

Elfelejtettem...