Hiába minden, döntetlen...

Hiába a rengeteg helyzet, hiába a felborult pálya, kapusunk kiváló teljesítménye, gól nélküli döntetlent játszottak a ’98-as goldballosok a Pestszentlőrinc ellen.


Az első félidő egyik legnagyobb helyzetét Kolozsvári Laci neve mellé írhatjuk, de hiába a próbálkozás, egy gól sem született a 35 perc alatt. Bár folyamatosan próbálkoztunk, nem volt szerencsénk, nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél kapu elé tömörödött játékosaival. 

Volt azonban egy-egy megmozdulása a Pestszentlőrincnek is, két esetben Bene Máté bravúrjára is szükség volt. Ebből az egyik egy közeli szabadrúgáshoz köthető, melyet magabiztosan hárított a fiatal hálóőrünk.
 
A második félidő aztán még több izgalommal „ajándékozta” meg az egyre feszültebb szülőket, és Wachutka Zoltánt, az edzőt is. Több helyzetet alakított ki a Daruka-Kolozsvári páros is. A mérkőzést azonban leginkább Horváth Krisztián dönthette volna el, de egy gyönyörű beadás után éppen fölé rúgta a játékszert.
 
Csapatunk az utolsó pillanatig küzdött, többször szinte sortűz-szerűen vették célba az ellenfél kapuját, de nem sikerült megszerezni a három pontot, osztoznunk kellett rajta, s csak egyet zsebelhettünk be.
 
Bene Máté, a '98-asok kapusának nyilatkozata hamarosan!
 
Wachutka Zoltán, a csapat edzőjének értékelése hamarosan!
 
 
Gribek Dániel
2008-11-16 09:28:20


Bejelentkezés

Elfelejtettem...