Egy győzelem és egy vereség a Diósgyőr ellen

’94-es Honvéddal közös csapatunk 3:1-es győzelmet aratott a DVTK ellen, ’96-osainkat azonban két góllal legyőzte a vendégcsapat.


A fiatalabbik csapatunk a mérkőzés elején még tartotta magát, minden erejét bevetve küzdött a Diósgyőr ellen, de az első félidő közepén egy védelmi hiba után betalált a vendégcsapat. Kapusunk az első rúgást még hárította, a labda azonban egy tisztán levő támadóhoz került, kinek már sikerült elérnie, hogy csapata vezessen a Goldball pályáján.

 
Nem telt bele sok idő, megvolt a második találat is, ugyancsak védelmi hibát követve, kapusunk szinte védtelen volt.
 
A második góltól aztán felborult a pálya. A Diósgyőr folyamatos nyomás alatt tartotta csapatunkat, s szinte csak a mi kapunk előtt zajlottak események. A csapat azonban meglepő módon nem tört meg ez alatt a nyomás alatt, s bár változtatni nem tudtak az eredményen, ügyesen tartották a kétgólos hátrányukat. A DVTK játékát és önbizalmát látva ezért mindenképp dicséret illeti a ’96-osokat.
 
Igazán azonban a ’94-es korcsoport érdemelheti meg a dicséretet a szombati nap folyamán, hisz szép játékkal 3:1-re nyerte meg az őszi szezon utolsó mérkőzését.
 
Első gólunkat Cseke rúgta a mérkőzés második félidejében. Ezzel egy 11-est értékesített, melyet Tony harcolt ki egy gyönyörű támadás során, amit az ellenfél csak szabálytalanul tudott elhárítani.
 
Nem kellett sokat várni a második gólra, melyet Korkut szerzett. A találatot követően aztán a DVTK feltámadni látszott. Hamarosan szépített, igaz a gólban védőink is benne voltak. Ezt követően a goldball-honvédosok egy kicsit feszültebbek lettek. Néhány értelmetlen, kisebb szabálytalanság és elkapkodott megoldás után azonban újra hideg fejjel tudtuk folytatni a játékot, melynek jutalmaként újabb góllal biztosítottuk be győzelmünk.
 
Értékelések, interjúk hamarosan!
Gribek Dániel
2008-11-17 14:32:24


Bejelentkezés

Elfelejtettem...