A második hétvége

Ezen a hétvégén is több megmérettetés vár a Goldball csapataira. Március 14-én és 15-én is szurkolhatunk klubunknak, s reméljük sikeres lesz a következő két bajnoki nap.


Masszív csapatként jellemezte Erdei Károly az RTK csapatát, mellyel szombaton küzd meg csapata, a ’97-esek. Elmondta, legutóbb nyáron játszott egymással a két gárda, s akkor három góllal sikerült nyernünk. Ha a mostani hétvégéhez hasonló teljesítményt nyújtunk, akkor bízom benne, hogy ha szoros mérkőzésen is, de sikerül nyernünk – mondta el az edző.

 ’94-eseink az MTK ellen játszanak, kik toronymagasan vezetik a bajnokságot. Tavaly két góllal kaptunk ki tőlük, de Bordán Csaba reméli, ezen a héten mind játékban, mind eredményben mi kerekedünk az MTK fölé. Tartalmas játékot várok – tette hozzá a tréner.
 
Fogalmam nincs mi lesz a következő mérkőzésünkön – válaszolta kérdésemre Wachutka Zoltán, kinek csapata, a ’98-asok szombaton lépnek pályára a Dunakeszi ellen. Az ősszel elmaradt mérkőzés pótlását 11-től rendezik meg. Az idény eleje attól függ, hogy ki hogyan tud felkészülni, milyen lehetőségei vannak a felkészülés során – mondta a tréner. Ezzel együtt azonban jó mérkőzésnek ígérkezik a küzdelem, és az edző bízik abban, hogy elhozzuk a lehető legtöbb pontot.
Gribek Dániel
2009-03-12 09:51:36


Bejelentkezés

Elfelejtettem...