Idősebbek voltak, de így is nyertünk!

Négy rúgott és egy kapott góllal, valamint kiváló játékkal győztek ’97-eseink az egy évvel idősebb játékosokat felsorakoztató RTK-val szemben a hétvégén.


Az első félidőben már 3:0-ra vezettünk, hisz 97-eseink az erőfölény ellenére nagyon jó teljesítményt nyújtottak.

 Erdei Károly, a csapat edzője elmondta, nagyon keskeny volt a pálya, valamint egy fejjel magasabbak is voltak az RTK játékosai, s ezért az ellenfél minden szöglete komoly veszélyt jelentett. Szerencsére azonban védőink is jól játszottak, így az első játékrészben nem volt semmi probléma.
 
A második félidőben valamivel nyíltabb lett a játék, s szépíthetett is az ellenfél. Ha rúgtak volna még egy gólt, fellelkesedhettek volna – beszélt a szépítésben rejlő veszélyről a csapat trénere. Szerencsére azonban nem tudtak több találatot szerezni az idősebb játékosok, a Honvéd és a Goldball közös csapatában játszók azonban igen. A negyedik gól után nem volt vitás, ki nyeri a mérkőzést – nyilatkozta Erdei.
 
Ami pedig a gólszerzőket illeti: Gere Zoltán neve mellé két találatot jegyezhetünk fel, Adamcsek Máté 11-esből szerzett gólt, valamint Erdei Viktor is eredményes volt.
Gribek Dániel
2009-03-17 14:45:41


Bejelentkezés

Elfelejtettem...