Sok beteggel a hétvége küszöbén

A hétvégén a ’94-esek és a ’96-osok idegenben, Jászberényben, míg a ’99-esek, a ’98-asok, a ’97-esek és a ’95-ösök itthon vívnak meg ellenfelükkel. Bár sok a beteg, reméljük ismét egy jó hétvége elé nézünk.


Bernáth Tamás alakulata, a ’96-os korcsoport sok sérülttel és beteggel vág neki a hétvégi, jászberényi utazásnak, hol szombaton 13 órakor lépnek pályára. Remélem jó tavaszi rajtot veszünk – mondta el az edző, hisz fiai idén még nem fociztak élesben. Hangsúlyozta, bár papíron jobb a Goldball-Honvéd, illetve az ősszel itthon győzni is tudtunk, a sok sérült veszélyt jelent.

 A ’94-esek idegenben játszanak ugyancsak Jászberényben, délelőtt 11 órakor. Az ellenfél közepesnek mondható, de az ősszel megtréfáltak minket, és akkor kikaptunk – mondta el Bordán Csaba. A csapat edzője azt is megjegyezte fájó pont ez a csapatnak, ezért mindent meg fognak tenni, hogy visszavágjanak.
 
A ’98-asok a múlt heti vereség után, melyet a Dunakeszi ellen szenvedtek el, ismét megmutathatják, hogy a győzelem a vérükben van. A fél csapatom beteg, de mindent megteszünk a győzelemért – nyilatkozta Wachutka Zoltán. A csapat vasárnap lép pályára 12:30-kor a Láng SK ellen.
 
A csoportelsővel játszunk a hétvégén – mondta Máhr Károly a ’95-ösök edzője, ki elmondta, bár az ősszel - ha szorosan is - megverte csapatát a REAC, nem lépnek a pályára feltartott kézzel.
 
’97-eseink is a REAC-cal mérkőznek meg 21-én az itthoni pályán, méghozzá 15 órakor. Bár tavaly ifjaink megverték a hétvégi ellenfelet, az akkori felállás sokban változott a rákospalotai csapatnál. Ezt bizonyítja, hogy a Ferencvárost is megverték a múlt héten. Mindent megteszünk, hogy begyűjtsük a három pontot – mondta Erdei Károly tréner.
 
’99-eseink a Tura játékosait várják vasárnap 10 órára a Goldball pályájára, felnőtt csapatunk pedig az AC Zrínyi gárdájával mérkőzik majd meg 15 órakor.
 
Hajrá Goldball!
Gribek Dániel
2009-03-19 23:12:16


Bejelentkezés

Elfelejtettem...