Goldball-Honvéd - REAC 0:3

Szombaton délután háromgólos vereséget szenvedtek el ’95-öseink a Bozsik Stadionban. A REAC már az első félidőben megszerezte három találatát, s bár a második játékrészben csapatunk javulást mutatott, szépíteni nem sikerült.


Nem sikerült meglepetést okozni pedig bíztam benne – nyilatkozta Máhr Károly a Goldball-Honvéd ’95-ös korosztályú csapatának edzője a szombati, háromgólos vereség után. Ifjaink 13 órakor léptek pályára a REAC ellen a Bozsik Stadionban.

 A rákospalotai komoly csapatnak bizonyult, hisz a télen négy játékossal is erősítettek az MTK-ból. Ez meg is látszott a játékukon, s már a 3. percben megszerezték a vezetést. Az első kapott gól után a hazaiak görcsösen kezdtek focizni, s ez további két találatot jelentett a REAC-nak.
 
Csak egy-egy játékost lehet dicsérni jó teljesítménye miatt, sajnos a többi játékosunk nem tudott a helyzethez alkalmazkodni – mondta Máhr, s hozzátette, nem az akarással volt a probléma, talán inkább a túlzott megfelelési vággyal.
 
A második félidőben aztán cserékkel próbált változtatni a játék képén a tréner, s ez némiképp sikerült is. A REAC ekkor már korántsem játszott olyan nagy mezőnyfölényben, mint az első játékrészben, igaz gólt, így sem szerezhettünk, s maradt a 0:3.
 
A kiegyenlítettebb mezőnyjáték bizakodásra ad okot a jövőt illetően – állapította meg a mérkőzés után az edző, s elmondta azt is, Sándort valamint Novákot emelné ki a mezőnyből, mint a csapat legjobbjait, ők nyújtották a legjobb teljesítményt a meccs alatt.
Gribek Dániel
2009-03-22 16:54:52


Bejelentkezés

Elfelejtettem...