Veremben a '95-ös korosztály

'95-öseink sajnos ismét kikaptak, ezúttal a Fehérvár csapatától - idegenben. Az első félidőben még jól játszottak ifjaink, a gól után azonban görcsös foci jellemezte őket.

Nagy akarásnak nyögés a vége. Sajnos ismét nem sikerült megszerezni első tavaszi győzelmünket, pedig nagyon szerettük volna - nyilatkozta Máhr Károly, a csapat trénere.

Bár az első félidőben '95-öseink egészen jól játszottak, s széllel szemben is mezőfölényben fociztak, gólt szereznünk nem sikerült. Veszélyes támadásaink voltak ebben és a második játékrészben is, végül azonban a Fehérvárnak sikerült először találatot szereznie. Egy félpályánál eladott labdára ellenfelünk kegyetlenül lecsapott, és kapunkig meg sem álltak.

A gól után, mely hidegzuhanyként érte a játékosokat, mindent megpróbáltunk, azonban semmi nem sikerült. Mi béklyóval a lábunkon játszottunk, ellenfelünk pedig kontrákra építve kibekkelte a mérkőzést mondta el a '95-ösök edzője, s hozzátette, csak az első félidőben nyújtott teljesítményt tudja elfogadni, a második félidőt a görcsös akarás jellemezte.

Máhr Károly mindezek mellett csak Bíró Gábor teljesítményét tudta kiemelni a mezőnyből.
Gribek Dániel
2009-03-29 19:58:14


Bejelentkezés

Elfelejtettem...