Győzött a magyar válogatott

Nehéz küzdelem után Torghelle góljával győzelmet aratott a magyar válogatott Albániában. A három pontot elhozva megőriztük 2. helyünket a csoportban.

Az első félidőben Torghelle Sándor góljával szerezte meg a vezetést a magyar válogatott az Albánia elleni mérkőzésen. Bár mindkét oldalon veszélyes helyzetek voltak - többek közt éppen a gólszerző szerezhette volna meg 2. találatát a második játékrész első másodperceiben -, az állás a végéig már nem változott. Többször is komoly nyomás alá került a magyar kapu, de végül mindig szerencsénk volt, vagy épp Babos kapus mutatott be bravúrt.

Igaz, a magyar válogatott nem játszott kifogástalanul, az értékes három pontot azonban elhoztuk a hegyvidéki országból, hova több száz magyar szurkoló is kilátogatott, erősítve a magyar csapat játékosait.

Ezzel a győzelemmel megtartottuk a csoportban 2. helyünk, s így várhatjuk a szerdai, Málta elleni mérkőzést. (Körkérdésünkben most elmondhatja véleményét, Ön szerint mi lesz a vége a Magyarország-Málta mérkőzésnek!)

A fiúknak gratulálunk, hajrá magyarok!
Gribek Dániel
2009-03-29 20:06:48


Bejelentkezés

Elfelejtettem...