Fölényes győzelem Fehérváron

Hét rúgott és egy kapott góllal győztek ’97-eseink a Fehérvár elleni szombati mérkőzésükön idegenben. Bár az eredmény mutatós, Erdei Károly többet várt a csapattól.


Ismét erősen szeles időben léptek pályára szombaton ’97-es Goldball-Honvédos játékosaink. Az ellenfél a Fehérvár volt, kik vendégül látták ifjainkat.

Az első félidőben a szél nem nekünk kedvezett, azzal szemben kellett jó teljesítményt nyújtaniuk játékosainknak. Ez sikerült is, hisz Gere Zoltán mesterhármasával már az első játékrészben biztos előnyre tettünk szert.
 
A második félidő elején kicsit szétesett a játékunk – mondta el kérdésemre Erdei Károly. Ez az első percekben egy szépítő gólt is eredményezett, mely azonban nem szegte kedvét ’97-eseinknek. A mérkőzés lefújásáig még négyszer betaláltunk a Fehérvár kapujába.
 
Azt kell mondjam, az eredmény ellenére a csapat leggyengébb tavaszi mérkőzésén vagyunk túl – nyilatkozta az edző, s hozzátette, a második játékrészben nagyon nem volt megelégedve a csapat teljesítményével azzal együtt, hogy négy gólt rúgtak.
 
Erdei Károly kiemelte Major Máté, Berzéki Dániel, és Gere Zoltán teljesítményét, s elmondta azt is, mind a hét lehetséges cseréjét kihasználta, így sokan játékhoz jutottak.
 
Gólszerzők: Deli Márió, Gere Zoltán (3), Major Máté, Pendl Alexander (2)
Gribek Dániel
2009-03-30 11:45:27


Bejelentkezés

Elfelejtettem...