Zsúfolt szombat

A szombati napon pályára lépnek ’98-asaink, ’97-eseink és ’95-öseink is. A három itthoni mérkőzés mellett elmarad a ’94-esek és a ’96-osok debreceni utazása.


Nehéz mérkőzés a ’98-asok előtt

’98-asaink az MLTC-vel játszanak szombaton 12:30-tól. Nagyon nagy mérkőzés vár ránk, jó meccs lesz – mondta el kérdésemre Wachutka Zoltán. Hozzátette, mivel idősebb játékosokról van szó, s erőnlétben felettünk állnak, mindössze fejben verhetjük meg őket.
 
Ha játékintelligenciában olyat nyújtunk, mint az elmúlt mérkőzéseken, akkor könnyen meglepetést okozhatunk – jelentette ki az edző.
 
’97-eseink Balassagyarmattal mérkőznek meg
 
Balassagyarmat ellen lépnek pályára itthon ’97-eseink. Az ellenfél alapvetően – bár egy évvel idősebbek – a gyengébb csapatok közé sorolható, Erdei Károly hangsúlyozta, nem szabad lebecsülni a csapatot, s ezt tudatosítani is próbálja játékosaiban. Elmondta, mindenképp fölényes győzelmet vár, méghozzá kapott gól nélkül, és reméli, még összeszedettebb játékot mutatnak be fiai szombaton 11 órától.
 
Győzniük kell ’95-öseinknek
 
Csak a győzelem az elfogadható, ki kell jönnünk a veremből – nyilatkozta Máhr Károly a hétvégi, Balassagyarmat elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Elmondta, csapata hétköznapi munkájára nem lehet panasz, s talán a szombaton 9 órától megrendezésre kerülő mérkőzésen sikerül nyerniük.
 
’94-esek és ’96-osok
 
Elmarad ’94-es és ’96-os korosztályú Honvéddal közös csapatunk debreceni kirándulása, így a gárda a hétvégén nem lép pályára.
 
Hajrá Goldball!
Gribek Dániel
2009-03-31 14:38:36


Bejelentkezés

Elfelejtettem...