Önbizalom-növelő győzelem

Öt gólos győzelemmel jöttek le a pályáról ’95-öseink, kik szombaton mérkőztek meg a Balassagyarmattal itthon. Nagyon fontos győzelem volt ez, hisz önbizalmat adhat ifjainknak a folytatásban.


Bár az elmúlt hetekben kissé mélypontra kerültek ’95-ösöeink, a szombati napon végre nyerni tudtak a Balassagyarmat ellen, méghozzá 5:0-ra (3:0).

A különbség az eddigi játékunkhoz képest az, hogy most mindenki együtt, nagyon jól és eredményesen tette a dolgát, amit az eredmény is tükröz – értékelte a mérkőzést Máhr Károly.
 
Valóban tükrözi az eredmény az akarást, a jó játékot, még akkor is, ha a mérkőzés eleje nem volt könnyű. Nehéz volt ugyanis ráhangolódniuk a meccsre fiainknak, hisz az ellenfél mintegy fél órás késéssel érkezett meg a Bozsik Stadionba. Végül aztán mégis sikerült a játékra koncentrálni, s már az első félidőben három góllal vezettünk. A goldballosok nagy örömére a gólgyártás nem állt le a második játékrészben sem. További két találattal végül 5:0-ra vertük meg a vendégcsapatot.
 
A mérkőzés minden pillanatában a mi akaratunk érvényesült, a rengeteg kidolgozott helyzet, és az öt rúgott gól mindenképp a csapat teljesítményét dicséri – mondta el az edző, s hozzátette, nagyon fontos győzelmet arattak a szombati napon, hisz ez a meccs visszaadta a csapat önbizalmát.
 
A tréner kiemelte csapatából Novákot, Lippait és Bírót, de nyilatkozatában hangsúlyozta, az egész csapattal meg van elégedve.
 
Gólszerzők: Novák (3), Bíró, Ződi
Gribek Dániel
2009-04-06 11:58:15


Bejelentkezés

Elfelejtettem...