Összeomlottunk a szombati meccsen

Bár az első félidőben tartotta magát ’98-as csapatunk, a második játékrészben 4 gólt is kaptunk az MLTC-től, ráadásul az első hármat mindössze három perc alatt.


Gyönyörű idő, izgalmas első félidő, összeomlás a második játékrészben, négy kapott gól. Röviden így lehetne jellemezni ’98-asaink szombati mérkőzését, melyen a tabellán második helyet elfoglaló MLTC-vel küzdöttek meg. Az ellenfél játékosai egy évvel idősebbek voltak, ez meg is látszott fizikumukon, s az egyik védő méretei sem voltak épp apróak, legmagasabb játékosunknál is másfél-két fejjel volt magasabb.

Ilyen feltételekkel kissé nehezen kezdtük a mérkőzést, de több szép megoldásunk is volt, mindazonáltal, mint azt Wachutka Zoltán is elmondta, túl sokszor mentek bele a fiúk brusztolásba, melyet értelemszerűen leginkább elvesztettek.
 
Az első félidőben Bene Máté kiemelkedő kapusmunkájának köszönhetően nem volt komolyabb probléma. A 8. percben mutatta be első gyönyörű védését, melyet több nagyszerű megmozdulás is követett, a 16. percben viszont sérülést szerzett. Földre kerültem, majd az ellenfél egyik játékosa véletlen rálépett az oldalamra, a bordáimra – mondta el a kapus a mérkőzés végén, kinek még akkor is fájt az oldala.  Bene így is folytatta azonban a játékot.
 
Az első félidő 24. percében egy gyönyörű Goldball helyzetnek örülhettünk még, Kolozsvári szögletét a csapatkapitány, Katz Balázs varrta majdnem a kapuba, kis híja volt csak.
 
A második félidő elején még tartotta magát ’98-as csapatunk, de váratlanul az 54. percben kapuba talált az MLTC egyik játékosa. Ezután viszont összeomlott a csapat, a következő két percben két újabb két gólt kaptunk, ezzel pedig az ellenfél három gólos előnyre tett szert, mely behozhatatlannak látszott.
 
Az újabb hidegzuhany a 60. percben érte a goldballosokat. Egy szép indításnál Bene rossz ütemben lépett ki a kapuból, így az MLTC focistájának már csak arra kellett figyelnie, hogy betaláljon az üresen maradt kapuba.
 
Ez az állás aztán a mérkőzés végéig kitartott, miközben Horváth Krisztián kapott egy sárgalapot, majd az ellenfél egyik játékosa ért szándékosan kézzel a labdához egy bedobást követően, így itt is villant a lap.
 
A mai mérkőzésen az eddigi szezon legrosszabb teljesítményét mutattuk be. Volt egy három perces rövidzárlatunk, amikor elment a meccs – mondta az edző a mérkőzés végén.
 
Ugyanezzel magyarázta a Goldball kapusa is a végeredményt.
Gribek Dániel
2009-04-08 13:38:20


Bejelentkezés

Elfelejtettem...