Rábl Janóék vagy a Mezei-Vill?

Ma este 20 órától Magyar Kupa-döntőt játszik Gyöngyösön a Colorspectrum Aramis és a MVFC Berettyóújfalu futsalcsapata. Utóbbinak még sosem sikerült elhódítania a kupát, előbbiben pedig egy volt goldballos is pályára lép.


Gyöngyösön kerül megrendezésre az idei futsal Magyar Kupa döntője, melyen az Aramis és a MVFC Berettyóújfalu vehet részt. Az izgalmas összecsapás végkimenetele bizonytalan, a két - közel ugyanolyan színvonalú - csapat közül bármelyik elviheti a kupát.

Nagyon kiélezett mérkőzést várok, szeretnénk megvédeni a címünket. A Mezei-Vill nagyon jó játékosokból álló együttes, akik csapatként nagyon egységesek. Az alapszakaszt ugyanannyi ponttal zártuk, mint az MVFC, ez is mutatja mennyire egyforma játékerőt képvisel a két csapat. Nagy különbség nincs, a pillanatnyi forma döntheti el az aranyérem sorsát – nyilatkozta a futsal-hungary.hu munkatársának a korábban Goldballban kezdő és fejlődő Rábl János.

A portál megkeresett másokat is a két csapatból:

 Soós Ferenc, az Aramis szakmai igazgatója:
- Úgy érzem a két legjobb csapat jutott a döntőbe, megjósolhatatlan melyik gárda nyeri a kupát. Remélem, hogy a közönség jól fog szórakozni, a csapatok kiszolgálják őket, a jobb formát mutató együttes hódíthatja el az aranyat. Mindkét gárda támadófocit játszik, a helyzetkihasználás döntő jelentőségű lesz.

Mezei József, az MVFC Berettyóújfalu elnöke:
- Nem hegyezzük ki arra, hogy ez lehet az első kupagyőzelmünk, mi minden meccset szeretnénk megnyerni, ezt is természetesen. Korrekt játékot várok, remélem olyan estét produkál mindenki, amely öregbíti a magyar labdarúgás tekintélyét, ekkor én már elégedett leszek. A futsal ünnepe lesz ez a kedd este, szeretném, ha a játék minden elemében kiszolgálnánk mindenkit, és ezen a napon mindenki önzetlenül arra törekedne, hogy ünneppé is váljon ez a nap.

Szitkó Róbert, az MVFC Berettyóújfalu edzője:
- Ez a párosítás mindig egy kiegyensúlyozott mérkőzést szokott hozni, mindenképpen szoros csatát várok, 50-50 százalék az esélye mindkét gárdának a győzelemre. Talán az első gól nagyot lendíthet bármelyik csapaton. Mindenki szeretné megnyerni a kupát, most itt a lehetőség számunkra is, amiért mindent meg is teszünk. Ha netán mégsem jönne össze, akkor sem dől össze a világ, bár most hódíthatjuk el először ezt a trófeát. Mindenki egészséges, jelenleg úgy áll a helyzet, hogy az összes játékosunkkal számolhatok.

 Sok sikert kívánunk Rábl Janónak!

Kapcsolódó linkek:

"A legszebb emlékeim a Goldballról szólnak" - Interjú Rábl Jánossal

futsal-hungary nyomán Gribek Dániel
2009-04-14 16:49:31


Bejelentkezés

Elfelejtettem...