Egy kiváló hét után

Egy kiváló hét áll csapataink mögött, kizárólag '97-eseink nem tudtak nyerni Húsvét előtt. Reméljük, most is legalább ilyen jó lesz a hétvégénk. '96-osaink és '94-eseink Kecskemétre látogatnak, a '95-ösök s a '97-esek a Felcsútot látják vendégül, míg a '98-asok a Csepellel csapnak össze.


Nehéz meccs lesz, erős csapat ellen játszunk – nyilatkozta Wachutka Zoltan a ’98-asok Csepel elleni mérkőzése kapcsán. Hozzátette, fizikálisan nagyon erős az ellenfél, idősebbek is, de igyekezni fognak, hogy minél jobb eredményt érjenek el a szombaton, 12:30-kor kezdődő mérkőzésen.

’97-eseink a hétvégén Felcsút ellen lépnek pályára itthon. Erdei Károly, a csapat edzője bízik abban, hogy szombaton meg tudjuk verni az ellenfelet. Ez ősszel idegenben sikerült is, azonban a tréner elmondta, azóta változott a vendégek összeállítása.
 
Kecskemétre utaznak ’96-osaink ugyancsak szombaton. Bernáth Tamás értékelőjében megjegyezte, szeretnék megismételni az őszi győzelmüket, hisz akkor itthon nyerni tudott csapatunk.
 
Legidősebb gárdánk, a ’94-esek is Kecskemétre látogatnak. A középmezőnyben lévő csapat okozott már meglepetéseket a bajnokság folyamán, de Bordán Csaba mindenképp szeretné elhozni a három pontot az alföldi csapattól, méghozzá jó játékkal.
Gribek Dániel
2009-04-16 14:46:20


Bejelentkezés

Elfelejtettem...