Kikapott a Felcsút

Jó játékkal 4:0-ra (1:0) győzte le ’95-ös csapatunk a vendég Felcsút csapatát pénteken a Bozsik Stadionban. Máhr Károly, a csapat edzője meg van elégedve csapata hétvégi teljesítményével.


Jól küzdő ellenfelet győztünk le, a játék összképe pozitív számomra, bár voltak hullámvölgyek – mondta el Máhr Károly, a ’95-ösök edzője a Felcsút elleni mérkőzés után, mellyen négy rúgott góllal diadalmaskodtak.

Már a kezdésnél igen jó teljesítményt mutattak fiaink, három hatalmas helyzetet is kialakítottak, igaz ezek még sorra kimaradtak. Ellenfelünk nagy szerencséjére, kik csak a kezdeti megilletődöttség után tudták rendezni soraikat. Ezek után a nyomás kapujukra megmaradt, de játékosainkat pontatlanság jellemezte, így nem tudtak eredményesek lenni, sőt két felcsúti kapusbravúr is halogatta a vezető gól megszerzését.

Az egyre fokozódó feszültséget végül Zsiros Ádám oldotta, ki megszerezte csapatunknak az első gólt, így 1:0-val fordulhattunk.

Maga a játék képe aztán a második játékrészben sem változott sokat, mindössze eredményesebbek voltak játékosaink, s helyzetkihasználásunk nőtt. Az egész mérkőzésen jól küzdő Novák Mátyás először egyéni játék után, majd másodszorra Zsiros önzetlen átadásából vette be a Felcsút csapatának kapuját. 3:0 után még Baráth is villant, s véglegesítette a mérkőzés eredményét. 4:0.

Máhr Károly a mérkőzés után Fehér, Sándor, Slezák, Kozma, Novák, Miskei valamint a mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb teljesítményt nyújtó Zsiros teljesítményét emelte ki.

goldball.hu - Gribek Dániel
2009-04-20 06:44:21


Bejelentkezés

Elfelejtettem...