Kecskeméti döntetlen

Gól nélküli döntetlennel ért véget '96-osaink kecskeméti mérkőzése. A szombati mérkőzésen izgalmakban nem volt hiány, s bár sok helyzetünk volt, a három pontot nem tudtuk bezsebelni.


Gólt ugyan nem, de nagy csatát, és izgalmas mérkőzést láthattak azok, kik kilátogattak ’96-osaink Kecskemét elleni mérkőzésére, melyet idegenben vívtak meg.

Az első félidőben úgy érzetük, csak idő kérdése a vezetés megszerzése – mondta el Bernáth Tamás. Az edző hozzátette, az első játékrészben végig nyomás alatt tartották a KTE kapuját, fiaink teljesítményére nem volt panasz.

Végül aztán nem találtunk be a kecskeméti kapuba, s következett a második félidő, s ekkor már kiegyenlítettebb volt a játék. Bár labdabirtoklásban mi voltunk a jobbak, a kapura nem tudunk veszélyesek lenni. Ez valamennyire meghozta az ellenfél önbizalmát, s többször is helyzetbe kerülhettek, azonban Szilágyi Gergő kitűnő kapusteljesítménye miatt maradt a 0:0.

Összességében a nagy helyzetek alapján talán igazságos a döntetlen, ám mutatott játékunkkal mezőnyben feltétlenül felülmúltuk ellenfelüket – nyilatkozta a tréner, s hozzátette, a Goldball-Honvéd győzelme végig jobban „benne volt” a meccsben.

goldball.hu - Gribek Dániel
2009-04-21 13:41:21


Bejelentkezés

Elfelejtettem...