Az AC Milan Budapesten

Beckhammel, Kakával, Ronaldinhóval és Patóval együtt, vagyis a teljes első csapattal érkezik április 22-én Budapestre az AC Milan, hogy a Puskás Ferenc Stadionban megmérkőzzön a magyar liga-válogatottal.

A szervezők a találkozó bevételéből 50 ezer dollárt biztosítanak a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek.

Erdős László, a szervező Goal Vision Kft. ügyvezető igazgatója a szombati sajtóbeszélgetésen elmondta, a jegyárusítás a április 7-én kezdődött a www.jegyelado.hu oldalon. Az árak 4.800 és 18 800 forint körül lesznek.

Szabályozni fogják, hogy egy személy hány belépőt vehet, majd a következő héttől 5-10 ezer jegyet a stadion pénztáraiban is felkínálnak értékesítésre.

Gelei Károly, Magyarország egyetlen UEFA- és FIFA-engedéllyel rendelkező mérkőzésszervezője az AC Milan várható felállásával kapcsolatban annyit árult el, hogy a szerződés erre külön kitér, s hozzátette, a tárgyalások során "értünk el eredményeket".

Az egyébként teljes csapattal, tehát a külföldi sztárjai mellett világbajnokaival érkező olasz gárda április 22-én különgéppel jön, majd a 19 vagy 19:30 órakor kezdődő meccs után el is utazik.

Gelei hangsúlyozta az MGYLSZ-szel való együttműködés fontosságát, mivel a Milan az egyik legtöbb világsztárral rendelkező klubcsapat, így számos példaképet tudnak állítani a gyerekek elé, akik a Magyarország-Málta vb-selejtezőhöz hasonlóan nagy számban lehetnek jelen a lelátón.

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke elmondta, hogy a szövetség a szakmai támogatást biztosítja a mérkőzéshez, amely az MLSZ-nek egy forintjába sem kerül.


A ligaválogatottat Mészöly Géza és id. Dárdai Pál állítja össze a hazai bajnokságban szereplő játékosokból. Kisteleki egyben jelezte, a szervezők által a számára elsőként jelképesen felajánlott jegyért 100 ezer forintot fizet.

Az Arsenal tavalyi szombathelyi fellépését is szervező Goal Vision Kft. vezetői egyben azt is elárulták, a nyárra újabb külföldi sztárcsapat magyarországi mérkőzésének szervezésén dolgoznak.

(acmilan.hu)
2009-04-21 13:46:35


Bejelentkezés

Elfelejtettem...