Nehéz küzdelem volt

’98-asaink hatalmas küzdelemben, játékvezetői ellenszélben 2:2-es (2:0) döntetlent játszottak a csepeli csapat kiváló játékosaival.
 


Szombaton fél egykor került megrendezésre a Goldball – Csepel mérkőzés a Könyves Kálmán körúton, hol a Goldball és a Csepel csapata hatalmas csatát vívott egymással.

Az első félidőben goldballosaink kiváló teljesítményt nyújtottak, rengeteg helyzetet alakítottak ki, a védelem is jól teljesített, s ha át is törte azt az ellenfél, Bene Máté fantasztikus kapusmunkája tört borsot az egyébként jól játszó, egy évvel idősebbekből álló ellenfél orra alá.

Az első félidőt csapatunk hozta is 2:0-ra. A 16. percben Kolozsvári szögletéből született első találatunk, majd több próbálkozást követően a 21. percben Lőrincz Endre vette be a csepeli kaput egy szabadrúgást követően, valamint egy hatalmas kapufa után.

A szünet befejeztével egy szerencsétlen véletlen folytán Horváth Krisztián juttatta saját kapunkba a labdát rögtön a játékrész első percében, s ez rányomta bélyegét a Goldball játékára. Fiaink idegesen, kapkodva kezdtek focizni, bár a nagy helyzetek így sem maradtak el. A 43. percben például Kolozsvári villant, de találat nem lett a megindulásból. Nem így egy perccel később a mi kapunk előtt, mikor a Csepel kiegyenlített.

A játékvezető végig érdekesen vezette a mérkőzést, azonban az 55. percben mindenki megdöbbenésére csak sárga lapot mutatott fel a vendégkapusnak, ki buktatta Kolozsvárit egy kiváló megindulás után. Csatárunk már eltolta a labdát a hálóőr mellett, s üres kapuba kellett volna csak találnia, de a szabálytalanság következtében földre került. A kiállítás azonban elmaradt.

A mérkőzés végéig aztán mindkét csapat villant néhányszor, több veszélyes helyzet is volt mindkét oldalon, de az eredmény 2:2 maradt. Méltán gratulálhatunk tehát ’98-asainknak, hiszen hatalmas küzdelemben szerezték meg az egy pontot, s nem lehetett panasz az ellenfél játékára sem.

Nagyon jó mérkőzést játszottunk, az ilyen meccsek viszik előre a csapatot sok ilyen kiváló meccset szeretnék még látni - mondta Wachutka Zoltán. Hozzátette, a csapat 95%-a stabil, jó teljesítményt nyújtott.

goldball.hu - Gribek Dániel
2009-04-21 14:09:50


Bejelentkezés

Elfelejtettem...