Dupla vereség Nyíregyházán

Mind ’94-es, mind pedig ’96-os korosztályú Goldball-Honvéd csapatunk 2-1-re vesztette el május 1-jén Nyíregyházán lezajlott küzdelmét.


Bordán Csaba, a ’94-esek edzője még a hét közepén, a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy vendéglátónk, a NYIRS a középmezőny erősebb gárdái közé tartozik, így hazai meccseken mindenkinek tudnak meglepetést okozni.

Legnagyobb sajnálatunkra tudtak is, ráadásul mindkét keletre utazó csapatunknak.
 
’94-es korosztály
 
Viszonylag korán vezetést szerzett legidősebb játékosainkból álló gárdánk Prosser révén, s igen magabiztosan játszottunk. Mindezek mellett gólt nem sikerült szereznünk. „Ebben a periódusban kis túlzással meg kellett volna nyernünk a mérkőzést” - mondta a tréner. Ezzel szemben azonban az első játékrész utolsó, 40. percében a semmiből gólt rúgott a Nyíregyháza.
 
A második félidő elején visszaszerezhettük volna a vezetést, hisz 11-eshez jutottunk, azonban maradt az 1-1, a büntetőt nem sikerült értékesíteni. Ez vissza is fogta fiataljainkat, s bizonytalanul kezdtek játszani, Bordán Csaba szerint azonban még ezzel együtt is legalább a döntetlent meg kellett volna tartani.
 
Ezzel szemben egy beívelés utáni kavarodást követően megszületett a második hazai gól, s az eredmény 2-1-re módosult, mely a mérkőzés végéig változatlan maradt.
 
’96-os korosztály
 
’96-osaink is hamar megszerezték a vezetést Nyíregyházán, s kiváló játékot mutattak az első 10-15 percben. Vendéglátónk kapuját Pintér Nikola vette be, majd egy szöglet után kiegyenlített a hazai csapat, mely visszafogta fiainkat. Bernáth Tamás szerint érthetetlen módon zavarta meg a játékosokat a kapott találat, hisz jobb csapat vagyunk, de a játékrész végén ezzel együtt egy újabb gólt jegyezhetett a Nyíregyháza.
 
2-1-es hátrányból kellett volna fordítanunk a második félidőben, ez azonban nem sikerült. „Azt hittem, mivel széllel háttal játszottunk, sikerül majd visszahozni a mérkőzést, de úgy éreztem, mintha a gyerekek akkor már elkönyvelték volna az eredményt, s nem éreztem bennük elég tüzet” – nyilatkozta az edző.
goldball.hu - Gribek Dániel
2009-05-02 13:10:47


Bejelentkezés

Elfelejtettem...