Újpest, Pomáz, Hidegkút

Egy újabb izgalmas hétvége elé néz a Goldball '94 FC. Vajon sikerül legyőznünk a Pomáz, az Újpest és a Hidegkút csapatát? Az edzők bizakodók, a kérdésre pedig megkapjuk a választ szombaton és vasárnap.


Az Újpest ellen győzelmet várnak

’96-os korosztályú csapatunk a hasonló erősségű Újpest ellen lép pályára. Bernáth Tamás jó játékot és győzelmet vár hazai pályán.
 
„A két csapat játékosállománya közti különbség kell, hogy realizálódjon” – mondta el Bordán Csaba, kinek csapata, a ’94-esek ugyancsak itthon küzdenek meg az Újpest gárdájával. Az edző mindenképp győzelmet vár szombaton.
 
Pomázi látogatás
 
Pomázra látogatnak ’97-eseink. Az ellenfél hozzánk hasonló színvonalat képvisel, de Erdei Károly szerint, ha sérültjeink felgyógyulnak, megnyerhetjük a mérkőzést, főleg, ha dobogón szeretnénk végezni. A tréner hozzátette, ez a cél, így mindent megpróbálnak a hétvégén.
 
Nehéz mérkőzés
 
„Nem lesz egyszerű mérkőzés a hétvégi” – állítja a ’98-asok edzője, Wachutka Zoltán. Ifjaink a Hidegkút otthonába látogatnak. A tréner reméli, jól fognak játszani, s elhozzák a három pontot.
goldball.hu - Gribek Dániel
2009-05-07 12:49:34


Bejelentkezés

Elfelejtettem...