Mezőnyfölény, biztos győzelem

Honvéd-Goldball '95 - Dunaújváros 2-1

2-1-es győzelmet ért el ’95-ös korosztályú Honvéd-Goldball csapatunk szombaton a Dunaújváros ellen. Az első félidőben már két góllal vezettünk, az ellenfélnek utána sikerült szépítenie, de a három pontot itthon tartottuk.


Egészen a 6. percig kellett várni, hogy megszülessen az első gól a Könyves Kálmán körúton, hol szombaton ’95-öseink mérkőztek meg a dunaújvárosi ifjakkal. A találatot Aranyos szerezte, majd Bíró is kapuba talált egy 11-est követően a 23 percben. Az ellenfél a 16-oson belül szabálytalankodott, a büntető ezért járt, s fiatal játékosunk értékesítette is azt.

A Dunaújváros csapatában nem volt elég erő, hogy kiegyenlítsenek, esetleg fordítsanak, mindössze egy szépítő gólra futotta, így az eredmény 2-1 lett.
 
A mérkőzés számszerűsége nem tükrözi fölényünket, igaz a sok kihagyott lehetőség után magunknak tettük nehézzé a mérkőzést – értékelte a meccset Máhr Károly. A csapat edzője hozzátette, Szabó Ádám, Aranyos Mózes, Slezák Richárd valamint Fehér Roland nyújtott jó teljesítményt.
goldball.hu - Gribek Dániel
2009-05-18 10:00:26


Bejelentkezés

Elfelejtettem...