Hat gólos győzelem

Honvéd-Goldball '97 - Dunaújváros 6-0 (2-0)

’97-eseink hat góllal győzték le a vendég dunaújvárosiakat szombaton. Az ellenfél gárdája még egy 11-est is rúghatott a mérkőzésen, de ezzel együtt is sikerült kapott gól nélkül lejátszani a meccset.


Berzéki góljával aránylag hamar vezetést szereztek ’97-eseink a Dunaújváros korosztályos csapata ellen, majd hamarosan újabb találat született, ezúttal Acsai Kevin révén. A vendégek hátrapasszolták a labdát kapusuknak, de az rosszul próbált meg indítani. Ezt büntette fiatal focistánk, kettőre emelve a különbséget.

2-0-val fordultunk, s a második játékrész 2. percében egy szabálytalanságot követően 11-est rúghatott a dunaújvárosi csapat, ám a goldballosok nagy örömére a labda elszállt a kapu felett, maradt a kétgólos vezetés.
 
Nem sokáig, hisz hamarosan megszületett a harmadik gól is Erszény Ádám révén, majd közel öt percre rá Márki Bence is betalált a vendégek kapujába. A sort aztán Ruhnau Dániel folytatta, az utolsó gól pedig Pendl Alexé volt, ki szabadrúgásból szerezte a találatot.
 
Kötelező győzelemnek nevezte a mérkőzést Erdei Károly. A ’97-esek edzője hozzátette, a középpályások nem nyújtottak jó teljesítményt a mérkőzés folyamán, viszont a cserék nagyon jól sikerültek, hisz hat beállított játékosból négyen szereztek gólt.
 
Major Máté, a csapat egyik oszlopos tagja elmondta, bár nem ez volt életük legjobb mérkőzése, s bár nem rúgott most gólt, nagyon örül, hogy csapata itthon tartotta a három pontot.
 
A fiatal focistával készült interjúnkat a június 5-én induló Goldball Rádióban hallgathatják meg. A műsorról bővebben hamarosan.
goldball.hu - Gribek Dániel
2009-05-18 11:05:46


Bejelentkezés

Elfelejtettem...