Jól sikerült a félbeszakadt meccs "folytatása"

Honvéd-Goldball '95 - Csepel 1-0 (0-0)

Egy gólos győzelmet arattak ’95-öseink a korábban már félig lejátszott, majd megszakított Csepel elleni mérkőzés újrajátszása alkalmával.


A félbeszakított mérkőzés egyértelműen nem tett jót fiainknak, ugyanakkor így is helyt álltak a hétvégén, mikor újra fel kellett venniük a versenyt a Csepel korosztályos csapatával. Bár gól csak a második játékrészben született, az első félidő is hozott izgalmakat, színvonalas játékkal szórakoztatták a játékosok a nézőket.

Védőink kiváló munkájának köszönhetően, bár küzdött az ellenfél, és többször is veszélyeztették kapunkat, nem tudtak eredményesek lenni. Ez főleg Bíró és Póczos teljesítményét dicséri, kik az egész mérkőzés alatt szilárdan tartották a védelmet.
 
A második félidőben aztán egyre inkább az ellenfél fölé tudtunk kerülni, s ennek meg is lett az eredménye. A mérkőzés hajrájában ’95-ösöeink felőrölték a csepeliek erejét, majd a lefújást megelőző percben Czipra Ricsi megszerezte a győzelmet érő gólt.
 
„Ellenfelünk a korábbi mérkőzésből kiindulva alaposan megerősítetett kerettel érkezett, és az első perctől tudtunkra adta, hogy nyerni jöttek.” – nyilatkozta Máhr Károly. Az edző hozzátette, hogy egy jó színvonalú, küzdelmes mérkőzésen, jól játszva egy jó csapatot tudtak ismét legyőzni.
 
Megjegyezte, Bírót, Póczost, Slezákot, Kozmát, Szabót, Sándort és Miskeit tudja kiemelni csapatából.
 
A korábbi mérkőzésen, mely a fényviszonyok miatt szakadt meg, fiaink a lefújás pillanatáig 3-1-re vezettek.
goldball.hu - Gribek Dániel
2009-06-02 00:06:11


Bejelentkezés

Elfelejtettem...