PÜNKÖSDI TORNA SOPRONBAN ('99)

Bronzérem

Szombaton (2009.05.30.) került lebonyolításra a Soproni stadionban '99-es korosztályban a Pünkösd Kupa. A pálya, a szervezés és a körülmények mind kiválóak voltak a kedvezőtlen időjárás ellenére is. A meghívott 10 csapat az eső és a 8 fokos hideg ellenére jó hangulatban küzdött egymás ellen. Résztvevő csapatok: Sopron SC, Lurkó UFC (Szombathely), MAC, UFC Purbach (Ausztria), Üstökös FC (Győr), Hévíz SK, Videoton, Pápai LKA, Dalnoki Akadémia, Goldball.
A torna kiírása alapján két csoportban körmérkőzésekre került sor:

Goldball - Lurkó UFC 1-1
Goldball - MAC 0-0
Goldball - Sopron SC 1-0
Goldball - UFC Purbach 5-0

Csapatunk a csoportból másodikként tovább jutva a döntőbe jutásért a Dalnoki Akadémiával került szembe, ahol az ellenfél sokkal jobban motivált, jobban szervezett csapat volt.

Goldball - Dalnoki A. 0-4

A harmadik helyezésért a Hévíz csapatával játszottunk. A szimpatikus és jól szervezett ellenféllel egy jó iramú, élvezetes mérkőzést játszottunk, ahol a kidolgozott helyzeteinket nem sikerült berúgni. A büntető párbaj során végül sikerült a javunkra eldönteni a mérkőzést.

Goldball - Hévíz SK 2-1 (0-0)

A mérkőzéseken mutatott kiváló kapus teljesítménye alapján a torna legjobb kapusa Rácz Roland lett.

Mérkőzéseinken három győzelmet, két döntetlent és egy vereséget értünk el, melyek során összesen 7 gólt szereztünk, és 5 gólt kaptunk. Sajnos a meghatározó játékosaink hiánya, a hideg és az eső a csapatunk teljesítményén jól lemérhető volt. A mutatott játék képével és a helyzetkihasználásunkkal összességében elégedetlen vagyok, bár helyenként voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények.

Gratulálok a harmadik helyhez!

Csapatunk összeállítása:
Rácz Roland, Györkő Bálint, Sztrkács Péter, Horváth Kevin, Szabó Richárd, Molnár Zsombor, Molnár Adrián, Mohácsi Márk, Barta Gábor, Róka Krisztián, Szepesi Patrik, Rózsás Gyula, Molnár Levente
goldball.hu
2009-06-02 12:18:35


Bejelentkezés

Elfelejtettem...