A Fradi is kipipálva

Honvéd-Goldball '96 - FTC 2-0 (0-0)

Két gólos győzelemmel zárult '96-osaink Fradi elleni mérkőzése szombaton a Könyves Kálmán körúton. Bernáth Tamás szerint csapata megérdemelten győzött a Ferencváros ellen.


„Álmosan kezdődött a meccs, mindkét csapat lassan kombinálva és kevés agresszivitással futballozott, talán a fülledt, meleg időnek is köszönhetően” – mondta el Bernáth Tamás a ’96-os korosztályunk szombati 2 gólos győzelme után, melyet a Fradi ellen vívtak ki.

Végül aztán egyre inkább átvette a mérkőzés irányítását Honvéd-Goldballos csapatunk, ígéretes támadásokat dolgoztak ki, de az első találat a második játékrész elejéig váratott magára.

Az első gól aztán felpörgette a játékot, de a Ferencvárosnak nem sikerült csapatunk teljesítményét felülmúlni, még szépíteni sem tudtak.

„Az utolsó percben gyorsan követték egymást az események; először kapusunk, Szilágyi Gergő hárított egy óriási gólhelyzetet a kapunk előtt, majd az ellenakcióból Pándi Bence adta meg a kegyelemdöfést az ellenfél fellazuló védői között.” – emlékezett vissza az edző. Bernáth Tamás hozzátette, „a látottak alapján győzelmünk jogosnak mondható a már biztosan előttünk végző FTC ellen”.

Gólszerzők: Pintér Nikola, Pándi Bence

goldball.hu - Gribek Dániel
2009-06-09 18:47:39


Bejelentkezés

Elfelejtettem...