Nincs ok a szégyenkezésre

DVTK - Honvéd-Goldball '96 2-0 (2-0)

Rendkívül nehéz és fárasztó mérkőzésen 2-0-ra legyőzte a DVTK ’96-os csapatunkat, de szégyenkezni nincs okunk.


„Kevés olyan mérkőzést játszottunk az idényben, – tavasszal pedig egyet sem – ahol ellenfelünk ennyire egyértelműen ránk tudta volna kényszeríteni az akaratát a mérkőzés egészében, mint ahogy tette azt a DVTK ezen a hétvégén. Pedig győzelmi igénnyel érkeztünk Miskolcra a szép szezonzárás reményében, ami az elmúlt hetek teljesítménye alapján nem is tűnt irrealitásnak” – értékelte Bernáth Tamás, ’96-os csapatunk DVTK elleni mérkőzését, hol két góllal kaptunk ki a házigazdáktól.

Játékosaink keveset birtokolták a labdát, leginkább a saját térfelünkön folyt a játék, keményen védekeztek, s ez rengeteg energiát emésztett fel. Ennek ellenére a meccs legnagyobb helyzetét mi jegyezhettük: egy hazai szöglet után Bíró Tamás használta ki, hogy az ellenfél védelme feljött fejelni, és a kipattanó megszerzése után végignyargalt az egész pályán, ám a befejezésre elfogyott az erő – kimaradt a ziccer.

 

Az első gólt így nem sokkal később a DVTK szerezhette meg, s még az első félidőben meg is duplázták előnyüket, így kétgólos hátránnyal fordultunk.

 

„A második félidőre sem változott a játék képe, folyamatosan a DVTK támadott, több lehetőségük is adódott, ám kapusunk Nagy Dániel és két remek teljesítményt nyújtó védőnk, Hajdu Patrik és Gavrea Edu hathatós közreműködésével a továbbiakban már érintetlen maradt a hálónk” – mondta el az edző. Hozzátette, A DVTK megérdemelten nyert, s ’96-osaink sem szégyenkezhetnek az eredmény miatt.

goldball.hu - Gribek Dániel
2009-06-16 18:59:10


Bejelentkezés

Elfelejtettem...