Bemutatkozik új sajtófőnökünk!

Goldball '94 FC

Gribek Dániel távozása után klubunk új sajtófőnök után nézett, s Horváth Gergely személyében meg is találta azt. Honlapunk új szerkesztőjének bemutatkozóját az alábbiakban olvashatják.


Köszöntök mindenkit a Goldball '94 FC weboldalán!

Horváth Gergely vagyok, a klub új sajtófőnöke és a portál szerekesztője. A következő hónapokban az én feladatom lesz a honlap szerkesztése, beszámolók készítése a mérkőzésekről, interjúk, beszélgetések felvétele edzőkkel és játékosokkal, s még sok minden más.

A Goldball '94 FC weboldalán minden mérkőzésről beharangozót és részletes beszámolót olvashatnak majd, megtudhatják edzőink és játékosaink véleményét az adott találkozóról, esélyekről. Emelett a Goldball Rádió minden hónapban új adással jelentkezik, melyben az előző hónap történéseit igyekszem összefoglalni, interjúkkal szinesíteni. A Goldball TV-ről sem feledkezhetünk meg, itt megtekinthetők lesznek a fontosabb mérkőzések összefoglalói gólokkal és helyzetekkel, valamint beszélgetések edzőkkel, játékosokkal és olyan labdarúgókkal, akik ugyan már nem a Goldballban futballoznak, de pályafutásukban fontos szerepet tölt be a sárga-fekete klub.

Nem egyszerű feladat Gribek Dánielt pótolni, de igyekszem kifogástalan munkát végezni, s honlapunk kedves olvasóit mindenről informálni, ami a klub háza táján történik.

Ha bármi kérdésük vagy észrevételük van a honlappal vagy a Goldball Rádióval és TV-vel kapcsolatban írjanak bátran a sajto@goldball.hu e-mail címre.

Sportbaráti üdvözlettel:

Horváth Gergely - "Gregor'

 

Horváth Gergely
2009-08-28 12:26:57


Bejelentkezés

Elfelejtettem...