Megyeri bajnoki mérkőzésen debütált

A kapus nem kapott gólt a mérkőzésen

Első alkalommal védett élvonalbeli mérkőzésen a Ferencváros kapusa, Megyeri Balázs. A Goldball nevelésű játékos a Haladás elleni Soproni Liga találkozón mutatkozott be, s kapott gól nélkül hozta le a 90 percet.


19 évesen szerdán bemutatkozott az NB I-ben Megyeri Balázs, a Ferencváros kapusa. A pályafutását a Goldballban kezdő fiatal hálóőr a Szombathelyi Haladás elleni Soproni Liga mérkőzésen védett először az élvonalban, nem is akármilyen teljesítményt nyújtva. A gól nélküli döntetlennel végződő összecsapás után a Ferencváros hivatalos honlapján szavazók 65%-a Megyeri teljesítményével volt leginkább elégedett.

A fiatal játékos eddig kevés játéklehetőséget kapott Bobby Davisontól, a zöld-fehérek vezetőedzőjétől, azonban Holczer Ádám múltheti bakiparádéja után bizalmat szavazott neki az angol tréner.

Szintén a Ferencvároshoz és Megyeri Balázshoz kapcsolódó hír, hogy a zöld-fehéreknél folytathatja pályafutását Justin Haber, a máltai válogatott kapusa. A 28 éves játékos kölcsönben érkezhet az Üllői útra, így Megyerinek újabb riválissal kell megküzdenie a csapatbakerülésért.

Balázs pályafutásához sok sikert kívánunk!

Horváth Gergely
2009-08-28 14:32:11


Bejelentkezés

Elfelejtettem...