Filkor Attila ezúttal csak tíz percet kapott

A Sassuolo 1-1-re végzett a Vicenza otthonában.

A 81. percben csereként lépett pályára Filkor Attila a Sassuolo Vicenza elleni bajnoki mérkőzésen. Megyeri Balázs kezdőként jutott szóhoz a  Ferencváros csapatában a szombati Soproni Liga talákozón a Kaposvári Rákóczi otthonában.


Filkor Attila és Megyeri Balázs is lehetőséget kapott csapatában a hétvégi bajnoki mérkőzéseken, igazán azonban csak utóbbi lehet elégedett. A Goldballnál nevelkedő kapus ugyanis végig pályán volt a Ferencváros kaposvári bajnoki mérkőzésén szombaton, s gólt sem kapott. A tehetséges hálóőr ráadásul kíváló teljesítményt nyújtott: a 86. percben például Nemanja Nikolic lépett ki a ferencvárosi védők közül, s már csak a kapussal állt szemben, Megyeri azonban hatalmas bravúrt bemutatba hárította a meccslabdát, s pontot mentett csapatának, amely végül 0-0-s döntetlent ért el a Rákóczi otthonában.

A másik Goldball-os fiatal, Filkor Attila a 81. percben állt be a Sassuolo csapatába a Vicenza elleni bajnoki mérkőzésen, a Serie B 2. fordulójában. A magyar középpályás együttese 1-1-re végzett a piros-fehérek otthonában, így két forduló után négy ponttal a tabella 2. helyén áll. A következő fordulóban a Sassuolo a Triestina gárdáját fogadja, remélhetőleg Filkorral a soraiban. 

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-08-30 18:55:53


Bejelentkezés

Elfelejtettem...