Küzdelmes mérkőzésen nyert '99-es csapatunk

Goldball '94 FC - Vasas Pasarét 1:0 (1:0)

 Jó iramú, színvonalas mérkőzésen győzte le pasaréti ellenfelét ’99-es csapatunk a bajnokság első fordulóában. A mérkőzés egyetlen találatát Róka Krisztián szerezte.


 '99-es csapatunk a bajnokság nyitófordulójában a Vasas Pasarét együttesét látta vendégül a Könyves Kálmán körúton. A színvonalas, küzdelmes mérkőzésen, a helyenként szemre is tetszetős futballt bemutató csapatunk Róka Krisztián góljával vezetést szerzett, s ezt sikerült is megtartani a végéig.

Nehéz dolga volt ’99-eseinknek a pályán, hiszen a vendégcsapat érezhetően nem veszíteni érkezett a Könyves Kálmán körútra. Mindezek mellett már a második játékrésznek egygólos előnnyel vághattunk neki, s a mérkőzés lefújásáig nem is változott az eredmény.

Csapatunk kapusának és védőinek jó teljesítménye megakadályozta az ellenfél gólszerzési törekvéseit. A kialakított mezőnyfölényünket azonban nem sikerült megfelelően kihasználni, ugyanis számos kidolgozott helyzetet nem tudtunk értékesíteni.

99-es csapatunk a következő fordulóban a Kispesti HFC vendége lesz.

Jegyzőkönyv:

Goldball '94 FC - Vasas Pasarét 1:0 (1:0)

Csapatunk: Rácz Roland, Szabó Turul Richárd, Mohácsi Márk, Sztrkács Péter, Horváth Kevin, Bükös Nándor, Györkő Bálint, Róka Krisztián, Gelencsér Bence

Cserék: Csombordi Viktor, Lambulics Lázár, Molnár Adrián, Molnár Zsombor, Molnár Levente, Szepesi Patrik, Rózsás Gyula

Gólszerző: Róka Krisztián

 

 

 

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-09-07 12:40:55


Bejelentkezés

Elfelejtettem...