U19: Négy Goldball-nevelés a kezdőcsapatban

U19: Magyarország -Izrael 0:0

Sajó Dániel, Stieber András, Kovács István és Csiki Norbert is a kezdőcsapatban kapott helyett U19-es válogatottunk vasárnapi, Izrael elleni mérkőzésén.


A magyar U19-es labdarúgó-válogatott vasárnap Izrael korosztályos együttese ellen 0–0-s döntetlennel zárta szereplését Szerbiában, a Vilotics-emléktornán. A magyar csapatban kezdőként jutott szóhoz négy Goldball-nevelésű játékos, Sajó Dániel, Stieber András, Kovács István és Csiki Norbert. A mieink labdabiztosan, fölényben futballoztak, jó tempót diktáltak és több helyzetet alakítottak ki, de a befejezések nem sikerültek, ezért meg kellett elégedniük a döntetlennel – mondta Szapor Gábor szövetségi edző.

„Kihagytunk négy százszázalékos helyzetet, de ezt annak tulajdonítom, hogy a sok hiányzó miatt kényszermegoldásokat kellett alkalmaznunk, csatárposzton középpályások játszottak" – folytatta a szövetségi edző. 

„A fiatalok megtették, ami tőlük telt, sok párharcot nyertek és az izraeliek fölé nőttek, de ez sajnos nem párosult eredményességgel" – tette hozzá a szakember.

A magyar válogatott korábban Szerbiától és Ukrajnától is 2–0-ra kikapott, így egy ponttal fejezte be a tornát.

 

Horváth Gergely (mlsz.hu)
2009-09-08 16:08:30


Bejelentkezés

Elfelejtettem...