Sikerült, legyőztük a Közgáz SC-t

Goldball '94 FC - Közgáz SC 4:1

Felnőtt csapatunk szerdán este a Közgáz SC együttesét fogadta a BLSZ II. 5. fordulójában. A félidőben még a vendégek vezettek 1-0-ra, ám a második játékrészben szép gólokkal sikerült megfordítani az állást, s végül fölényes hazai győzelem született.


Szerdán este 20 órától került megrendezésre a BLSZ II. bajnokság 5. fordulójának zárómérkőzése. Klubunk felnőtt csapata, amely két fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül állt a tabella élén, a mumusnak számító Közgáz SC-t fogadta a Könyves Kálmán körúton. A tavalyi szezonban sajnos hazai pályán és idegenben is vereséget szenvedtünk a Közgáztól, volt tehát miért visszavágni. Nem volt könnyű helyzetben a csapatunk edzője, Wachutka Zoltán, hiszen több kulcsjátékos hiányzott az együttesből.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott a mezőnyben, mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség. A vendégek masszívan védekeztek, nem volt egyszerű feladat átjátszani őket. Az első félidő hajrájában aztán megszerezte a vezetést a Közgáz. Egy jó kiugratást követően a vendégek támadója kilépett védőink közül, s a kapuba lőtt, így a szünetre előnnyel mehettek a bordómezesek.

A második játékrészre egy sokkal támadóbb szellemű Goldball futott ki, s az első perctől magához ragadta a kezdeményezést. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen két Vidák Balázs-szabadrúgásgóllal tizenöt perc alatt megfordítottuk az állást. Csapatunk ezután sem állt le, többet birtokolta a labdát, s igyekezett megnyugtatóbb előnyt szerezni. Ennek érdekében pályára lépett a mieink játékos-edzője, Wachutka Zoltán, aki több remek megmozdulással vetette észre magát. A mérkőzés hajrájához közeledve sikerült újabb két találot szereznie csapatunknak, mindkettő a már említett Wachutka Zoltán nevéhez fűződik. A sárga-feketék így fölényesnek mondható 4-1-es sikert könyvelhettek el.

A mieink továbbra is vezetik a BLSZ II. bajnokság tabelláját, százszázalékosak az idei szezonban, ráadásul először sikerült legyőzni a mumusnak számító Közgázt.

BLSZ II., 3. forduló

Goldball '94 FC - Közgáz SC 4:1

 

Szép volt fiúk!

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-09-23 23:51:57


Bejelentkezés

Elfelejtettem...