Szombaton Cordial Kupa

'99-es csapatunk az E-csoportban küzdhet a továbbjutásért

'99-es csapatunk a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, hanem a Cordial Cup elnevezésű rangos tornán vesz részt. A mieink a Gyönygyösi Sportiskola, a Szigetszentmiklósi TK és a Békéscsabai UFC csapataival mérkőzhetnek meg az E-csoportban.


Immár harmadik esztendeje kerül megrendezésre hazánkban a Cordial Cup elnevezésű országos utánpótlástorna, a Goldball '99-es csapata pedig először vehet részt ezen a rangos eseményen. Szeptember 26-án szombaton, és 27-én vasárnap az 1. számú Etalonsport Általános Iskola pályáin rendezik a mérkőzéseket, az ünnepélyes megnyitóra szombaton 12 órakor kerül sor.

Klubunk '99-es csapata a torna E-jelű csoportjába került, ahol a Gyöngyösi Sportiskola, a Szigetszentmiklósi TK és a Békéscsabai UFC együtteseivel mérkőzhet meg a továbbjutásért. A kvartettből az első két helyezet léphet tovább a vasárnapi nyolcaddöntőbe, míg a harmadik és negyedik helyzettek az alsó ágon folytathatják. 

A Cordial Cup Hungary 2007-ben kapcsolódott be az európai Cordial Cup kvalifikációs tornáinak láncolatába. Ausztria, Németország, Horvátország és Anglia után örömmel elmondható, hogy immár Magyarország is otthont ad egy olyan országos méretű rendezvénynek, mely mind szervezettségben, mind pedig lebonyolításában a nagy nyugat-európai tornákhoz mérhető.

Ami a díjakat illeti, a torna 1-3. helyezettje kupát és érmet vehet át, a győztes csapat ezen felül kvalifikálja magát a Cordial Cup európai döntőjébe, ahol a színvonalas sportszakmai megmérettetésen felül térítésmentes szállást kap egy 4 csillagos Cordial hotelben, valamint gratis ellátást a torna teljes ideje alatt.

Az európai döntő helyszíne: Kitzbühl/Tirol (Ausztria), időpont: 2010. május 22 - 25.

Csapatunk mérkőzései a tornán:

2009. szeptember 26., szombat

13:00: Goldball '94 FC - Békéscsabai UFC

13:50: Gyöngyösi Sportiskola - Goldball '94 FC

14:40: Szigetszentmiklósi TK - Goldball '94 FC

A nyolcaddöntőket vasárnap 9:55-től rendezik.

 

Hajrá fiúk! Hajrá Goldball!

 

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-09-24 16:14:44


Bejelentkezés

Elfelejtettem...