'98: Egygólos vereség a Budatéténytől

Budatétény - Goldball '94 FC 2:1

'98-as csapatunk szombaton a Budatétény otthonába látogatott, rengeteg helyzetet ki is alakított, de a befejezésekkel nem volt szerencséje. 2000-es együttesünk az Ikarus otthonában vendégeskedett, s bár 5-1-es vereséget szenvedett, a fiúk játékára nem lehetett panasz, becsülettel helytálltak.


'98-as csapatunk abban a reményben vágott neki a szombati Budatétény elleni találkozónak, hogy megszerzik első pontjaikat az idei bajnokságban. Ez eddig sem a Budakeszi, sem a REAC ellen nem sikerült, de ne feledjük, hogy csapatunk idősebb korosztályú együttesekkel mérkőzik meg hétről-hétre. Ráadásul a mieink rendre szoros mérkőzéseket vívnak soros ellenfelükkel, emlékezzünk csak az első fordulóra, amikor a Budakeszi együttese csak nagy nehézségek árán tudott nyerni a Könyves Kálmán körúton 2-1-re.

Csapatunk nem volt könnyű helyzetben a mérkőzés előtt, hiszen nélkülöznie kellett kapitányát, Katz Balázst, aki hétközben kapott egy rúgást, s ezért nem tudta vállalni a játékot. A mieink ettől függetlenül minden erejüket mozgósították és sorra alakították ki a helyzeteket a hazaiak kapuja előtt. Egyetlen probléma a dologban, hogy ezek nagy többsége kimaradt, az egy szerzett gól pedig nem volt elég a pontszerzéshez. A másik oldalon ellenben szerencsés gólok születtek, amivel a hazaiak 2-1-re megnyerték az összecsapást.

A mieink becsülettel küzdöttek, ki is tudták alakítani a helyzeteket, azonban a befejezések nem sikerültek. Jövő héten a Lőrinc United ellen lehet javítani!

Budatétény - Goldball '94 FC (98) 2:1

2000-es csapatunk a két évvel idősebb játékosokból álló Ikarus othtonában vizitált, s bár 5-1-es verséget szenvedett, a játékosok becsületesen küzdve, helyenként szép futballt bemutatva alaposan megnehezítették az esélyesebb ellenfél dolgát.

Ikarus BSE - Goldball '94 FC (2000) 5:1

 

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-09-26 22:09:18


Bejelentkezés

Elfelejtettem...