Futsal: Kikapott az FTC-Goldball Üllőn

Futsal NB I.: Cső-Montage - FTC-Goldball 5:3

Hétfőn este rangadót rendeztek Üllőn a Futsal NB I. 3. fordulójában, az FTC-Goldball a Cső-Montage-hoz látogatott. Az első két mérkőzésüket megnyerő hazaiak most sem hibáztak, s 5-3 legyőzték a zöld-fehéreket. Az FTC góljait Bita, Temesi és Kovacsics szerezték.


A forduló rangadóját rendezték hétfőn este Üllőn a Futsal NB I-ben, az FTC-Goldball az Üllő FC Cső-Montage-hoz látogatott. A Cső úgy rajtolt, ahogyan szerették volna, két győzelemmel a tarsolyukban várhatták a derbit, míg a Fradinál az első mékőzésen nem sikerült begyűjteni a három pontot, igaz a bajnok volt az ellenfelük. Azon a meccsen keveset szerepelhetett sérülése miatt Kovacsics Károly, most azonban már a válogatottnál számításba vett játékos is pályára léphetett.

A mérkőzésen sok helyzetet kialakított az FTC-Goldball, ám a kritikus pillanatokban hibáztak, így 5-3-as vereséget szenvedtek.

"Csalódottak vagyunk, mert rengeteg helyzetet hagytunk ki." - értékelt a mérkőzés végén Németh Péter. "Az ellenfél kapusa remekül védett, talán kijelenthetjük, hogy a mezőny legjobbja volt ezen az estén. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez! Sajnos csak az egyik kívánságom teljesült. Sikerült egy jó meccset játszanunk a Cső Montagéval. Azt gondolom, hoy sok ilyen találkozóra lenne szüksége a magyar futsalnak. Aki kilátogatott, az nem csalódott. Csak azt sajnálom, hogy számunkra ez nem párosult eredménnyel."

Futsal NB I. 3. forduló

Üllő FC Cső-Montage - FTC-Goldball 5:3

FTC-Goldball: Tóth Gy.- Biczi, Temesi, Bita, Kovacsics. Cserék: Veres, Nagy T., Horváth F., Vidák, Schranz, Camin, Simonyi.

Gólszerzők: Tóth 2', Mezőfalvi 15', Szimcsák 21', Hudák 32', Szalay 39' ill. Bita 7', Temesi 21', Kovacsics 33'

 

Horváth Gergely (goldball.hu)
2009-09-29 16:54:47


Bejelentkezés

Elfelejtettem...